Кубрат Пулев и Владимир Кличко проговориха преди мача на годината

Кличко е предложил двамата да се боксират с еднакви ръкавици - неговите. Втори подобен чифт обаче не може да бъде намерен никъде. На откритата тренировка между двамата са дали на Пулев други ръкавици, с които той не е тренирал досега, информира Нова телевизия.

Кубрат за Кличко

"Чувствам се отлично и готов. С Божията помощ и българите зад мен се надявам да успея", каза Кобрата.

"Това не е номер към мен. Това е за негово удобство. Той си е направил тези четири колана, като негов монопол ги държи и си прави каквото си иска. Не дава допинг контрол, може да прави каквото си иска. Може така да се напомпа, така че за мача да се изчисти и след него да даде абсолютно чиста допинг проба. И това не е възможно, а сигурно", коментира Кобрата.

Виж още: Треньорът на Кобрата: Кубрат е готов за мача повече от всякога

Кличко за Пулев

"Няма да коментирам това, което Пулев каза, защото го използва като оправдание. Все нещо не е наред, така че въпросите за допинга, неявяването ми на пресконференцията и проблемите с ръкавиците са само част от тези оправдания. Въпреки това аз уважавам Кубрат Пулев и смятам, че той заслужава да е тук", заяви Владимир Кличко.

Искам да отбележа, че той не трябва да пропуска пресконференцията след мача, защото имам да кажа нещо много важно, завърши Кличко.

Виж още: Кличко: Пулев не знае какво е страх!

Шоуто на Шанън Бригс

Междувременно американски боксьор направи истинско шоу пред залата. От много месеци той се опитва да предизвика Владимир Кличко да се боксира с него.

"Владимир, излез навън! Пулев, излез навън! Оттук нататък, където и да отиде, ще го следвам. Искам това, което иска и той - титлата. Каквото и да яде, ще го ям и аз. Това не е цирк. Аз съм двукратен световен шампион в тежка категория, за какъв цирк говориш", заяви Шанън Бригс в отговор на въпрос на Нова телевизия.

Виж още: Кобрата: Какво е това, психологическа война или просто някой се страхува?