1. книги
 2. музика
 3. филми
 4. игри
 5. Любопитно
 6. телевизия
 7. сцена

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Театралните награди "Икар 2018" - номинации
Театралните награди "Икар 2018" - номинации

Популярно

забавно музика

"Тримата мускетари" като мюзикъл във Варна възкресява сериала с Михаил Боярски (видео)
Стефан Рядков като кардинал Ришельо

 • Театралните награди "Икар 2018" - номинации
  Vasil mihaylov v narodna nosiya

  Васил Михайлов в народна носия

  Актьорите Васил Михайлов и Иван Иванов са почетните лауреати, а сред спектаклите с множество номинации са "Танцът Делхи", "Лисичета", "Еквус", "Пияните", "Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци)" и "Чамкория" (снимки, видео)

  Васил Михайлов е тазгодишният лауреат на наградата "Икар" за изключителен принос към българския театър. Актьорът от сериала "Капитан Петко войвода" е играл дълги години на сцената на Военния театър, а на 6 април навършва 80.

  Другият почетен приз от Съюза на артистите в България се присъжда на още едно име, популярно и от киноекрана - Иван Иванов, носител на тазгодишния "Икар" за чест и достойнство.

  Гилдията на цирковите артисти отличава Васил Романов за приноса му към цирковото изкуство.

  С най-много номинации - шест, е "Танцът Делхи" на Иван Вирипаев, ... прочети още


 • Mamma Mia 2: Героите като млади
  Mamma mia 2 parvi plakat

  Mamma Mia! 2 - първи плакат

  Лили Джеймс ("Пепеляшка") е Мерил Стрийп на младини в продължението на хитовия филмов мюзикъл с песните на АББА, което е едновременно предистория - и включва дори баба Шер (видео)

  Mamma Mia! Here We Go Again е едновременно продължение и предистория на филма от 2008 г., който екранизира мюзикъла с хитовете на АББА, създаден от Катрин Джонсън и Филида Лойд.

  Актьорите се завръщат в старите си превъплъщения, но историята се връща години назад, за да покаже и младите им версии.

  Чаровната Лили Джеймс ("Пепеляшка", сериала "Имението Даунтън") е младата Мерил Стрийп, а екранните й приятелки Кристин Барански (сериала "Добрата съпруга") и Джули Уолтърс (Моли Уизли в "Хари Потър") се подмладяват в лицето на Джесика Кийнън Уин и Алекса Дейвис.

  Пиърс Броснан, Колин ... прочети още


 • "Тримата мускетари" като мюзикъл във Варна възкресява сериала с Михаил Боярски (видео)
  Stefan ryadkov kato kardinal rishelyo

  Стефан Рядков като кардинал Ришельо

  Ованес Торосян е Д'Артанян в постановката на Ники Априлов с музиката на Максим Дунаевски, която гостува в зала 1 на НДК на 14 декември. Виж как звучи на български песента на мускетарите "Пора-, пора-, порадуемся на своем веку..."

  Десетилетия преди руските сериали отново да станат популярни у нас, дори децата тананикаха "Песня мушкетеров  (Пора-, пора-, порадуемся на своем веку...)" от трисерийния съветски тв филм "Д'Артанян и тримата мускетари".

  Продукцията на одеската киностудия превърна пеещия актьор Михаил Боярски в звезда, а днес в неговата роля влиза един от най-сниманите актьори в новото българско кино - Ованес Торосян ("Източни пиеси", "Каръци", "Аве", "ТИЛТ", ... прочети още

Bulevard.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK