1. Финанси
 2. маркетинг и реклама
 3. компании
 4. работа
 5. медии
 6. Мениджмънт

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Фипронилът стигна и до България
Фипронилът стигна и до България

Популярно

Бизнес компании

Скандалът със заразените яйца се разраства
Порция яйца на очи с гарнитура

 • Фипронилът стигна и до България
  Yaytsa v targovskata mrezha

  Яйца в търговската мрежа

  Министерството на земеделието, храните и горите оповести, че у нас е била внесена партида замърсен с инсектицида яйчен прах от Германия

  В България е получена нотификация за партида яйчен прах с наличие на фипронил, съобщиха от Министерството на земеделието, храните и горите (МЗХГ). Пратката, която идва от Германия, е близо 500 килограма.

  Българската агенция по безопасност на храните е предприела действия по установяване на наличните количества от продукта и евентуалното му изтегляне при наличие в търговската мрежа.

  При констатиране на налични количества в търговската мрежа те ще бъдат изтеглени от пазара, а потребителите ще бъдат информирани своевременно, се казва още в официалното съобщение от МЗХГ.

  Виж още: Скандалът със заразените яйца се ... прочети още


 • Внос от Полша застрашава българските ябълки
  Yabalki na pazara

  Ябълки на пазара

  Цената - по 35 стотинки за килограм - подбива българското производство

  Български производители на ябълки са принудени да изкореняват насаждения и да се ориентират към отглеждането на други култури. Причината за това е внос от Полша на изключително занижени цени - около 35 ст. за килограм.

  За това алармират пред БНТ2 собственици на овощни градини от региона на Пловдив. Така в традиционния сезон вместо с български, пазарът ни е залят с полски ябълки.

  След руското ембарго за внос от европейските страни ябълките и доматите от Полша намират пазар у нас. Преди рестрикциите от Москва такъв внос не е имало. Сега обаче за големите вериги полски ябълки по 35 ст. са добре ... прочети още


 • Шестима с шанс за генерален директор на БНТ
  Balgarskata natsionalna televiziya bnt

  Българската национална телевизия (БНТ)

  За поста на Вяра Анкова се конкурират само мъже: Емил Кошлуков, Иван Гарелов, Константин Каменаров, Сашо Йовков, Валери Тодоров и Тома Иванов

  Деветима са кандидатите за генерален директор на Българската национална телевизия (БНТ), които са подали документи в конкурса за поста на Вяра Анкова. Съветът за електронни медии (СЕМ) трябва да направи избора си на 23 август.

  Конкуренти да оглавят обществената телевизия са бившият генерален директор на БНР Валерий Тодоров, Тома Иванов, който е бил финансов и изпълнителен директор на БНТ Тома Иванов, журналистите Емил Кошлуков, Иван Гарелов, Константин Каменаров, Сашо Йовков.

  Техните колеги Стоил Рошкев и Теодор Ангелов, както и инженерът Радослав Главчев не бяха допуснати до ... прочети още

Bulevard.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK