1. Финанси
 2. маркетинг и реклама
 3. компании
 4. работа
 5. медии
 6. Мениджмънт

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Гърция е четвъртият по големина чуждестранен инвеститор в България за 2016 г.
Гърция е четвъртият по големина чуждестранен инвеститор в България за 2016 г.

Популярно

Бизнес компании

БСК със списък на най-излишните документи в евробюрокрацията
Документи

 • Гърция е четвъртият по големина чуждестранен инвеститор в България за 2016 г.
  Natsionalniyat flag na gartsiya

  Националният флаг на Гърция

  Гръцките инвестиции у нас възлизат на 2,5 млрд. евро за 2016 г., което ги поставя на четвърто място след Австрия, Холандия и Германия

  Гърция е четвъртият по големина чуждестранен инвеститор в България след Австрия, Холандия и Германия за изминалата година.

  Според доклад на гръцкото посолство общата стойност на инвестициите ѝ у нас през 2016 г. възлиза на 2,5 млрд. евро. За справка - предходната година те са били 2,4 млрд. евро. 

  Международната търговия между двете страни е довела също така до увеличение със 7 пункта за износ на българска стока, но и със спад от 3,5 пункта за гръцкия експорт. 

  Увеличението на България се дължи на експорта ни ... прочети още


 • Русия е втора по износ на оръжие в света
  Putin po vreme na rechta s koyato obyavi spiraneto na yuzhen potok

  Путин по време на речта, с която обяви спирането на "Южен поток"

  Официално руската военна техника се радва на устойчиво търсене и се доставя в 52 държави

  Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че за 2016 г. страната е успяла да продаде в чужбина въоръжения и военна техника на стойност повече от 15 млрд. долара, пише вестник "Коммерсант", цитиран от агенция Фокус.

  На заседание на комисията по военнотехническо сътрудничество с други държави Путин каза, че военната кампания в Сирия от септември 2015 е показала значителната надеждност и ефективност на произведените в Русия въоръжения и затова Москва планира да увеличи дела си на международния оръжеен пазар.

  Путин приведе данни на Стокхолмския международен институт за изследвания на мира, ... прочети още


 • "Гардиън": Британски банки в глобална схема за пране на пари от руската мафия
  Valuta

  Валута

  В рамките на схемата Global Laundromat между 2011 и 2014 г. от Русия са изнесени над 22 млрд. долара под формата на изпълнение на съдебни решения, постановени от московски магистрати

  Милиарди долари са изнесени от Русия при операция Global Laundromat (Глобално пране), ръководена от руски престъпници, свързани с руското правителство и КГБ. В схемата практически са участвали всички най- големи британски банки, показва мащабно разследване на британския в. "Гардиън".

  HSBC, "Royal Bank of Scotland", "Lloyds", "Barclays" и "Coutts" са сред общо 17 банки, които са базирани в Обединеното кралство или имат клонове там, които трябва да дават обяснения какво са знаели ... прочети още

Bulevard.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK