Ако човек има собствен автомобил, трудно би си представил, че може да има нужда от наем на коли.

От Top Rent A Car обаче опровергават скептиците и споделят, че все повече хора виждат плюсовете на това да има на кого да разчиташ, когато имаш нужда от кола.

Ето какво трябва да знаете за услугата “наем на коли”, както и в кои случаи е добре да се обърнете към Top Rent A Car вместо към приятел, за да ви заеме колата си.

Колите под наем са нови

В автопарка на Top Rent A Car моделите са от последните няколко години, като клиентите могат да избират между по-мощни или по-икономично модели, с различен брой места и дали да са задвижвани с бензин или електричество.

С наем на коли спестяваш много време и нерви

Автомобилите под наем са винаги обслужени, с редовен годишен технически преглед, почистени идеално и заредeни догоре, когато ги вземете. За разлика от личния автомобил, тук не сте отговорни за нищо повече от това да шофирате безопасно в избраната от вас посока и да върнете колата отново с пълен резервоар. За всичко останало се грижи Top Rent A Car.

Процесът по наемане е лесен като да запазиш хотел

Една от силните страни на услугата “наем на коли” е улесненият процес. В сайта на компанията има каталог с всички налични автомобили и техните характеристики. Когато въведете желания времеви диапазон и тип автомобил, системата ще изчисли цената и ще ви даде възможност да резервирате колата.

Съветът на Top Rent A Car e да не чакате последния момент, а да планирате поне две седмици по-рано пътуването си. Така ще имате избор от автомобили и ще използвате наистина този, който ще ви служи най-добре.

С рентакар лятото е по-лесно за планиране

Сега идва ред да изброим и плюсовете на услугата “наем на коли” отвъд чисто техническите характеристики на автомобилите.

Дори да имате собствен автомобил, наем на коли може да ви е нужен, ако ви идват гости от чужбина. Те искат да разгледат страната ни, но ако вие като домакин нямате възможност да ги придружавате навсякъде, колата под наем е удобно решение.

Още повече, че Top Rent A Car има офиси в близост до основните летища в страната - София и Варна и още след кацането вашите гости ще имат удобството да карат “собствена” кола докато са в страната.

С наем на коли се овладяват аварийните ситуации в семейните почивки

Не са един и два пъти случаите, в които семейната почивка пада в жертва на автомобилна авария или спешно изникнал ангажимент на някой от семейството.

За да не се проваля почивката на всички, спомнете си, че с наем на коли се решават всички непредвидени ситуации: ползвате наета кола вместо вашата, която е в сервиз.

Единият родител остава у дома, за да приключи спешния служебен проект и се присъединява към семейството по-късно, като е ползвал рентакар. Или пък просто взимате кабриолет под наем за разнообразие и прекарвате чудесен уикенд край морето.

Приятно пътуване!