1. Финанси
 2. маркетинг и реклама
 3. компании
 4. работа
 5. медии
 6. Мениджмънт

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Два актива, с които да избегнете инфлацията
Два актива, с които да избегнете инфлацията

Популярно

Бизнес компании

Окончателно: Спират частните лотарии
Казват, че четирилистната детелина носела късмет

 • Два актива, с които да избегнете инфлацията
  Dva aktiva s koito da izbegnete inflatsiyata

  Два актива, с които да избегнете инфлацията

  Ако стойността на парите, които притежавате, намалява, тогава чудовищната инфлация отнема възможността ви да купувате продукти и услуги.

  Инфлацията представлява темпът, с който цените на повечето стоки и услуги се увеличават за даден период, което понижава покупателната способност или купувате по-малко за същото количество пари, което сте притежавали преди.

  Това означава, че с нарастването на инфлацията парите, които спестявате или инвестирате от редовния си доход, намаляват с течение на времето, което се очертава като основен проблем за инвеститорите и техните портфейли. Затова винаги е разумно да избирате активи, които ви носят повече от процента на инфлацията или поне са в крак с нарастващите цени.

  Ето два класа активи, ... прочети още


 • Българите печелят пари по нов начин. Какъв?
  Balgarite pechelyat pari po nov nachin

  Българите печелят пари по нов начин

  Работата се свързва предимно със ставането сутрин и необходимостта да пътуваме до офиса. Има много хора, които биха дали всичко, за да променят тази действителност и да могат да печелят пари от дома си.

  Оказва се, че това не толкова трудно. Това може да стане посредством афилиейт маркетинга, който е чудесно предложение за онлайн работа.

  Както се оказва, тази форма на печелене на пари вече е убедила българите, които използват потенциала на афилиейта и печелят, без да се налага да инвестират собствените си пари. Оказва се, че една от най-често избираните афилиейт мрежи сред българите e MyLead. Какво е афилиейт маркетингът и защо българите толкова бързо се довериха на тази форма на доходи? Прочетете.

  Какво представлява афилиейт маркетингът?

  Афилиейт маркетингът не е нищо повече от печелене на ... прочети още


 • Качествени авточасти от 4sales.bg
  Avtochasti ot 4sales bg

  Авточасти от 4sales.bg

  Днес много шофьори не могат да си представят комфортното шофиране без наличието на някои, станали задължителни вече, универсални автоаксесоари и консумативи

  Кои видове са достъпни в онлайн магазина на https://4sales.bg/110-aksesoari-za-koli и за кои превозни средства са подходящи? Къде ще откриете качествени авточасти в София? Нека видим!

  Какви видове авточасти ще намерите във 4sales.bg

  В продуктовата гама на сайта разнообразието е толкова голямо, че абсолютно всеки шофьор и собственик на автомобил ще открие автоаксесоари за себе си. GPS навигаторите преобладават, защото те са сред най-търсените и предпочитаните. Това разбира се има и своето логично обяснение, за което вероятно вече се досещате - да, те Ви помагат лесно и бързо да се ориентирате в пътната ... прочети още

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност