1. Финанси
 2. маркетинг и реклама
 3. компании
 4. работа
 5. медии
 6. Мениджмънт

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Емил Арабаджиев: Българският черен хайвер има международна слава
Емил Арабаджиев: Българският черен хайвер има международна слава

Популярно

БГ и свят

Довършителен вид чрез плочки за баня от Gaudi DS
Gaudi DS
 • | 22 Коментара
  Емил Арабаджиев: Българският черен хайвер има международна слава
  Aemillius com

  Aemillius.com

  Емил Арабаджиев е бизнесмен, съосновател на един от най-разпознаваемите брандове за черен хайвер в страната и управител на Асоциацията на търговците на черен хайвер в България.

  Емил Арабаджиев е бизнесмен, съосновател на един от най-разпознаваемите брандове - Aemillius.com за черен хайвер в страната и управител на Асоциацията на търговците на черен хайвер в България. Негови клиенти са посолства, чуждестранни представителства, елитни хотели и ресторанти. Българският хайвер се изнася за Япония, САЩ, Германия, Белгия, Италия, Канада. Черният хайвер се добива от есетрови риби, но всеки вид есетра има различни вкусови качества. Вижте какво още разказа той пред Лили Друмева-О'Райли и Дарик радио.

  Какъв е вашият бекграунд и ... прочети още

 • | 6 Коментара
  Какви са основните предимства на ваучерите за храна?
  Vaucheri za hrana

  Ваучери за храна

  Ваучерите за храна по наредба 7 са една от най-популярните социални придобивки в България.

  Те са платежни средства, които работодателите предоставят в допълнение на месечната заплата за своите служители. Мярката съществува във всички европейски държави и се радва на голям интерес от страна на фирмите заради данъчните облекчения.

  Целта на ваучерите за храна е работодателят да подкрепи своя екип с целеви средства за едно от най-големите пера в бюджета на всяко домакинство - храни и напитки. Служителите, които получават ваучери, имат богат избор в кои обекти да използват своята придобивка така, че тя да им бъде максимално полезна.

  Възможността за предоставяне на ... прочети още

 • | 8 Коментара
  Два актива, с които да избегнете инфлацията
  Dva aktiva s koito da izbegnete inflatsiyata

  Два актива, с които да избегнете инфлацията

  Ако стойността на парите, които притежавате, намалява, тогава чудовищната инфлация отнема възможността ви да купувате продукти и услуги.

  Инфлацията представлява темпът, с който цените на повечето стоки и услуги се увеличават за даден период, което понижава покупателната способност или купувате по-малко за същото количество пари, което сте притежавали преди.

  Това означава, че с нарастването на инфлацията парите, които спестявате или инвестирате от редовния си доход, намаляват с течение на времето, което се очертава като основен проблем за инвеститорите и техните портфейли. Затова винаги е разумно да избирате активи, които ви носят повече от процента на инфлацията или поне са в крак с нарастващите цени.

  Ето два класа активи, ... прочети още

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност