Намирате комфорта в банята за задължителен? Искате всичко в това помещение да е просто перфектно, като сте уверени, че целта оправдава средствата

Всичко това е наистина страхотно, защото днес можете да постигнете заветниидни резултати, и то със скромни средства. Плочките в банята са не само начин да внесем още малко красота в дома си, но и да обособим един комфортен и дори забележителен жилищен интериор.

Вижте тук и се възползвайте от разнообразието.

Какви видове плочки най-често се използват в банята

Това помещение би могло да се превърне в любима зона за всеки член от семейството. Използваме я сутрин и вечер, за да си осигурим поредната доза свежест, от която имаме нужда, за да започнем и финишираме деня както трябва. Ако докато си взимаме душ, можем да се насладим и на красиви плочки в банята, значи няма да имаме никакви пречки по пътя си, за да релаксираме пълноценно.

Екипът на Gaudi-DS съветва да се спрете на:

  • Плочки с мозаечна или гланцирана повърхност;
  • Матирани или релефни решения;
  • Доказани марки като Alcor, Ceramix, Codicer, Ceranosa и др.;
  • Български производители или италиански брандове;
  • Плочки в топли и меки цветове.

Банята е творческо поле за изява за всеки собственик на имот. Когато тя е все още в незавършен вид, можем така да я устроим, че да намираме в нея абсолютно всичко необходимо, за да се чувстваме добре. Ако не сте сигурни какво да изберете, можете да се доверите на експертните мнения на специалистите в областта на жилищния интериор. Така поне ще сте сигурни, че няма да направите погрешни избори.

Какви цветове и тонове са най-предпочитани

В цветово отношение разполагаме с достатъчно голяма свобода да експериментираме на воля. Изчистени решения или многоцветен интериор в банята - каквото пожелаете, това можете да постигнете, особено ако изберете онлайн магазин Gaudi-DS, в който има плочки в следните тонове:

  • Бежови, бели, бордо;
  • Дървесни, зелени, златни;
  • Мока, оранжеви, пясък;
  • Сини, сребристи, черен гланц и много други.

Разнообразието определено е зашеметяващо, така че му се насладете изцяло и изберете качествени и евтини решения за дома.

Препоръки за под в банята

Подът в тази част от дома може да бъде 3D вход към някое екзотично място, но може да е изцяло класически и решен в деликатни цветни мотиви. На каквито и видове плочки за пода да се спрете, не забравяйте да проверите качеството им, за да не Ви се налага много скоро да се заемете отново с основен ремонт. Не желаете това, нали?