Днес много шофьори не могат да си представят комфортното шофиране без наличието на някои, станали задължителни вече, универсални автоаксесоари и консумативи

Кои видове са достъпни в онлайн магазина на https://4sales.bg/110-aksesoari-za-koli и за кои превозни средства са подходящи? Къде ще откриете качествени авточасти в София? Нека видим!

Какви видове авточасти ще намерите във 4sales.bg

В продуктовата гама на сайта разнообразието е толкова голямо, че абсолютно всеки шофьор и собственик на автомобил ще открие автоаксесоари за себе си. GPS навигаторите преобладават, защото те са сред най-търсените и предпочитаните. Това разбира се има и своето логично обяснение, за което вероятно вече се досещате - да, те Ви помагат лесно и бързо да се ориентирате в пътната обстановка.

Тук, разбира се, ще откриете още:
огледала за задно виждане;
видеорегистратори;
Bluetooth FM трансмитери;
устройства "свободни ръце" (handsfree);
парктроник устройства;
зарядни за мобилни електронни джаджи;
автомобилни стерео плейъри - и каквото друго се сетите.

За кои типове превозни средства са подходящи

В голяма част от случаите предлаганите в онлайн магазина 4sales.bg авточасти са универсални и подходящи за инсталация и употреба във всички съвременни автомобили. Това се дължи на специалните им стойки и механизми за прикрепване. Такива са например авточастите за включване към запалката или тези с допълнителен механизъм за прикрепване, които обикновено се залепват с вакуумна вендуза за стъклото, или радиоплейърите с универсални размери.

Съществуват обаче и модели автоаксесоари, които са предназначени за определени марки автомобили и при избора трябва да се уверим в това. Такива например са някои от моделите топки за скоростен лост или багажник за покрива. В голяма част от случаите обаче предлаганите в сайта на 4sales.bg автоаксесоари и авточасти са универсални и подходящи за различни видове МПС.

Къде може да ни намерите

Освен онлайн магазин, ние имаме и физически търговски обекти в София, по-специално в Стокова база “Илиянци”. Тук на живо можете да се докоснете и да се уверите във високото качество на китайските стоки в България. Ние сме единственият търговски обект за авточасти и други подобни продукти в страната, където съотношението цена/качество е изключително добре балансирано. Ето защо, ако сте в търсене на качествени и универсални автоаксесоари за своя автомобил, вижте нашите предложения дори и в този момент.