"Тази Коледа най-ценният подарък си ти" е посланието в клипа за предстоящите празници

Тайка Уайтити се превърна в едно от най-търсените имена в киното след "Тор 3: Рагнарьок" от киновселената на "Марвъл" и наградата "Оскар" за адаптирания сценарий на "Джоджо Заека", където играе и ролята на един въображаем (и вдетинен) Адолф Хитлер.

Докато работи по четвъртия филм за супергероя на "Марвъл" Тор, бога на гръмотевиците, новозеландският режисьор се включи и в първия сезон на Star Wars сериала The Mandalorian, подготвя два анимационни сериала за "Нетфликс" по "Чарли и шоколадовата фабрика от Роалд Дал, а междувременно е успял да заснеме и тазгодишната коледна реклама на "Кока-кола".

Посланието - "Тази Коледа най-ценният подарък си ти" - има за цел да насърчи хората да бъдат истински един с друг в тази безпрецедентна година, която до голяма степен преобрази начина ни на живот, общуването, представите ни за споделеност и заедност, обясняват авторите на близо 3-минутния клип от лондонския клон на рекламната агенция Wieden+Kennedy. 

Във фокуса на сюжета е пътешествието на един баща, който иска да сбъдне коледната мечта на дъщеря си. Видеото излиза в годината, когато се навършва един век, откакто компанията пуска специални тематични реклами за Коледа.