1. Образование
 2. интернет
 3. IT
 4. Природа
 5. Космос
 6. Джаджи
 7. дизайн
 8. мобилни устройства

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Ново поколение вируси се инсталират принудително на компютъра ви
Ново поколение вируси се инсталират принудително на компютъра ви

Популярно

Иновации интернет

Руски хакери печелят по 5 млн. долара на ден от измами
Хакери

 • Ново поколение вируси се инсталират принудително на компютъра ви
  Hakeri

  Хакери

  Новият вирус криптира данните на компютъра и иска откуп от жертвата

  Вирусите са едно от най-неприятните неща, които могат да ни се случат в интернет. Те вредят на компютъра, крадат или изтриват безцелно информация от твърдия диск, създават вратички за хакерите към нашата машина и т.н. 

  Сега екипът на ESET (една от водещите компании за антивирусен софтуер) е засякъл ново поколение криптовируси, които се инсталират принудително на компютъра на жертвата си. 

  Заплахата се разпространява под формата на фишинг имейли и се получава от името на потребител с името Радомир С****** (фамилията е скрита с цел ненарушаване ... прочети още


 • "Фейсбук" стартира проект "Журналистика", който да промени медиите
  Mark zukarbarg

  Марк Зукърбърг

  Целта на този нов проект на социалната мрежа е да подобри начините за отразяване на истории

  На фона на всичките "фалшиви новини", разпространяващи се в социалните мрежи, създателят на "Фейсбук" Марк Зукърбърг стартира новия си проект "Журналистика", призван да промени коренно начина, по който четем, получаваме и дори възприемаме новини. 

  Това бе оповестено на 11 януари от продуктовия директор на компанията Фиджи Симо в новинарския блог на социалната мрежа. Дни по-рано "Фейсбук" обяваха, че са привлекли новинарката от Си Ен Ен Кембъл Браун, която поема екипа за новинарски партньорства на социалната ... прочети още


 • Китай забранява Pokemon GO
   pokemon otnovo zavladyava sveta

  "Покемон" отново завладява света

  Причина за това са проблемите с личната сигурност на играчите

  Pokemon GO безспорно беше една от водещите теми на миналата година. Приложението донесе на "Нинтендо" милиони долари, а феновете бяха толкова много, че играта стана световна сензация. И въпреки че сега голямата тръпка вече е отминала, все още много хора продължават да ловят покемони със смартфоните си. 

  Но не и в Китай. Там държавният цензор отказва да издаде лиценз за играта и за някои други подобни приложения, докато не бъдат отстранени потенциални проблеми със сигурността. Според китайските власти играта подставя под заплаха транспортната и личната сигурност на потребителите.

  Проблемите идват най-вече от ... прочети още

Bulevard.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK