1. Шопинг
 2. мода
 3. пътуване
 4. Интимно
 5. архитектура

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Островът с джедайските стълби в Ирландия
Островът с джедайските стълби в Ирландия

Популярно

лайфстайл пътуване

Диви животни, снимани от деца
Лисица през зимата

 • Съвети за шофиране в зимни условия
  Shofiraneto prez zimata mozhe da e slozhno

  Шофирането през зимата може да е сложно

  Какво трябва да знаем и за какво трябва да внимаваме, ако шофираме през зимата

  Да се шофира зимно време е предизвикателство за всеки шофьор. Пътните и метеорологичните условия са непредсказуеми и трябва цялото ви внимание да е насочено към пътя. А дори тогава нищо не гарантира за вниманието на другите участници в движението. Затова е важно да се знаят основните правила за безопасно шофиране през зимата.

  На фона на предстоящите празници и огромните опашки, очакващи ни по магистралите, тук ви предлагаме някои важни съвети, които да помогнат за сигурността ви по време на път през зимата:

  Като за начало подгответе автомобила си за зимните условия. Това не просто се изисква от ... прочети още


 • Новият Лувър в Абу Даби приютява най-скъпата картина
  Luvarat v abu dabi i nay skapata kartina

  Лувърът в Абу Даби и най-скъпата картина

  Музеят, проектиран от Жан Нувел, е купувачът на Salvator Mundi, която може да се види там заедно с още едно платно на Леонардо да Винчи

  Абу Даби приютява най-скъпата картина, продавана на търг досега - Salvator Mundi на Леонардо да Винчи.

  Портретът на Исус Христос, за който бяха платени над 400 млн. долара, е втората творба на италианския майстор в новия Лувър. Твърди се, че застрахователната полица за излагането й пред публика е на стойност 700 млн. долара. 

  Другото платно на Леонардо там е La Belle Ferronnière, предоставено под наем от Лувъра в Париж, който е заел на музея в Абу Даби и името си, засега за 30-годишен срок срещу няколкостотин милиона евро.

  Лувърът в столицата на ... прочети още


 • 21 туристически дестинации за 2018 г.
  National geographic travel za pateshestviyata na 2018 g

  National Geographic Travel за пътешествията на 2018 г.

  Селекцията на сп. "Нашънъл Джеографик Travel" включва по седем предложения в три категории: Градове, Култура и Природа

  Едва сте се върнали от остров Бали, където въздушният трафик беше нарушен заради активизирането на вулкан - и вече търсите следващото си приключение?

  Броят на "Нашънъл Джеографик Travel" за декември/януари помества ежегодната селекция на списанието с препоръки за пътешественика. За 2018 г. от редакцията са подбрали по седем дестинации в три категории: Градове, Култура и Природа.

  Търсихме градове, които избуяват с нова енергия, където има интрига; паркове, съчетали жизнеспособност и екологична защита; общности, богати на местен колорит, които предлагат възможности за културно съпреживяване, ... прочети още

Bulevard.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK