1. Шопинг
 2. мода
 3. пътуване
 4. Интимно
 5. архитектура

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Кои са най-скъпите градове за почивка в света
Кои са най-скъпите градове за почивка в света

Популярно

БГ и свят България

Уволнения на шефове заради инцидента в тунел "Ечемишка"
Дясната тръба на тунел "Ечемишка" по АМ "Хемус"

 • Кои са най-скъпите градове за почивка в света
  Tsyurih shveytsariya

  Цюрих, Швейцария

  Онлайн издание класира най-скъпите дестинации за екскурзия

  Почивките и ваканциите са нещо прекрасно. Можеш да се отдадеш на пътуване, да видиш нови места, да се запознаеш с нови хора и да преживееш много приятни моменти. 

  Не всички дестинации обаче са ни по джоба. Всяка година сайтът hoppa.com публикува класацията градовете, в които ваканцията ни излиза най-скъпо. 

  Цените, взети под внимание, са тези за една нощувка, едно хранене с бутилка вино, едно 3-километрово пътуване с такси, едно кафе, един коктейл и една бира. 

  Разгледани са и стойностите на придвижване из града и на билетите на ключови атракции, но те не играят роля за ... прочети още


 • Котките на Истанбул в документален филм (видео)
  Kotka na plakat za dokumentalniya film kedi 2016

  Котка на плакат за документалния филм Kedi (2016)

  Kedi на режисьорката Джейда Торун ни запознава с няколко от най-популярните четириноги жители на турския мегаполис

  Истанбул, заедно с Рим, е сред градовете, където котките са туристическа забележителност. Документалният филм Kedi на режисьорката Джейда Торун проследява житейските истории на седем такива обитатели на турския мегаполис - и на хората, които се грижат за тях.

  От екипа избрали героите си сред най-известните писани във всеки район, като от първоначално "прослушаните" 35 заснели 19, а в готовия филм влезли седем: Сари, Бенгю, Аслан, Психопат, Дениз, Гамсиз и Думан.

  Виж още: Най-известните рижави котки

  Според режисьорката уникалното при уличните котки в Истанбул, че четириногите се ... прочети още


 • Кои са опасните тунели у нас
  Otvaryat remontiraniya tunel echemishka

  Отварят ремонтирания тунел "Ечемишка"

  Проверката на всички 34 съоръжения по републиканските пътища е показала недобро състояние на двата тунела край Велико Търново, на обходния път на Ловеч, "Витиня", "Ечемишка" и "Топли дол" по магистрала "Хемус"

  Близо половината тунели у нас - 16, са с умерен и висок риск, е показала проверката на всички 34 съоръжения по републиканските пътища, съобщи новоназначеният ръководител на агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) инж. Пирин Пенчев пред БНТ.

  Недобро е състоянието на двата тунела край Велико Търново, на обходния път на Ловеч, "Витиня", "Ечемишка" и "Топли дол" на автомагистрала "Хемус".

  Част по мерките по обезопасяването им ще се предприемат веднага - чрез програмите за текущ ремонт, обясни инж. Пенчев. Това се отнася за тунелите, които нямат сериозни конструктивни нарушения ... прочети още

Bulevard.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK