1. България
 2. ЕС
 3. свят
 4. общество
 5. коментари

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Австрия предлага вече по 1000 евро на всеки доброволно напуснал мигрант
Австрия предлага вече по 1000 евро на всеки доброволно напуснал мигрант

Популярно

БГ и свят свят

Нападение край британския парламент парализира Лондон
Карта на инцидента при Уестминстър на 22 март

 • Ислямистки подбуди зад нападението в Лондон
  Londonskiyat atentator po parvite stranitsi na britanskata presa

  Лондонският атентатор по първите страници на британската преса

  Кой е атентаторът, атакувал британския парламент? Това е 52-годишният Халид Масуд от Кент. Между пострадалите има чужденци от 10 държави, а вече е известна и самоличността на убитите

  Ислямистки подбуди стоят зад терористичния акт в Лондон на 22 март, когато въоръжен с нож нападател рани смъртоносно полицай от охраната на британския парламент, а преди това прегази с кола десетки минувачи по Уестминстърския мост, убивайки още двама души.

  Ден след инцидента беше назовано и името му - Халид Масуд, на 52 години, от Кент. В изказването си пред парламента днес британската министър-председателка Тереза Мей оповести, че извършителят е роден на Острова и преди няколко години е попаднал в полезрението на МИ5, но напоследък не е бил под наблюдение.

  От следствието уточняват, че мъжът ... прочети още


 • Австрия предлага вече по 1000 евро на всеки доброволно напуснал мигрант
  Bezhanski lager

  Бежански лагер

  Гърция обяви, че няма да приема обратно бежанци от Германия, на които бъде отказано убежище

  Австрийският министър на вътрешните работи Волфганг Соботка започна нова инициатива за връщане обратно на нелегалните мигранти.

  Целта на Соботка е до края на 2019 г. от Австрия да бъдат върнати обратно 50 хил. търсещи убежище. 

  Вътрешният министър съобщи, че на първите 1000 души, които получат отказ за получаване на статут на бежанец, ще бъде предложена премия от 1000 евро за доброволно напускане на Австрия. За семействата, които също доброволно напуснат страната, ще се предлагат 3000 евро. 

  Виж още: ЕК се закани на ... прочети още


 • "Алфа рисърч": Предстои ни коалиция от поне три формации
  Elektoralni naglasi predi izborite na 26 mart 2017 g spored alfa risarch

  Електорални нагласи преди изборите на 26 март 2017 г. според "Алфа рисърч"

  Изследването на "Алфа рисърч" няколко дни преди изборите показва лека преднина за ГЕРБ пред БСП и парламент с 5 или 6 формации

  Победа с малко за ГЕРБ пред БСП на изборите за Народно събрание. Това показва последното проучване на "Алфа рисърч", проведено дни преди изборите. 

  Националното представително проучване е проведено със собствени средства на "Алфа рисърч" между 20 и 22 март сред 1033 пълнолетни граждани от цялата страна. 

  Според данните от допитването се запазва високо за България намерение за участие в изборите. Общо 62% от живеещите в страната приблизително 6 млн. пълнолетни граждани заявяват, че ще отидат до урните на 26 март. На тази база и отчитайки ... прочети още

Bulevard.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK