Мокасините са толкова удобни! Елегантни и красиви, изработени от меки и материали като набук, те са истинско изкушение и отлично допълнение към гардероба на всеки мъж.

Обуват се и се събуват супер лесно с едно движение. Носите удобно на бос крак, без това изобщо да навреди на визията ви, а напротив - изглеждате добре и елегантно. Готови ли сте и вие да се насладите на удобството и предимствата на няколко подобни чифта като за вас? Ето как да ги носите.

Идеални за и за уикенда, и за работа

Знаете ли, че това се водят едни от най-старите обувки в света? Моделът е носен първо в Азия, после в Северна Америка. Изработени от мека кожа, удобни и съобразени с климата и терените, мокасините са помагали на хората не само да са обути удобно, но да се придвижват безшумно и да съхранят контакта си с земята. Днес разбира се, имат твърда подметка и са във всевъзможни цветове и дизайни, сред които всеки да открие своите. Независимо, дали стилът ви е изискан и сте фен на саката и панталоните или пък предпочитате по-небрежното и лежерно облекло, за вас има подходящи чифтове мъжки мокасини. Гъвкави, удобни, позволяващи на краката ви да дишат, те са супер чифт за всеки ден. Обикновено са изработени от естествена мека обработена кожа като велур или набук и обгръщат крака ви идеално. Носете ги с усмивка, настроение и увереност всеки сезон и почти по всеки повод - без спорт и строго официални събития.

Изберете ежедневен комфорт

Спокойно можете да съчетаете кафяви мокасини с бежов панталон и светло синя риза. Това е отлично класическо решение, което работи и за удобни разходки, срещи с приятели или специална дама, както и за бизнес ден. Можете да ги носите и с любимите си джинси. Изберете кафяв модел мокасини, сини джинси и готин топъл пуловер или пък носете с бяла тениска и сако модел мъжкимокасини в светло синьо или меко сиво. Искате ли повече закачливост и ярко настроение, комбинирайте класическата любима бяла тениска с морскосин чино панталон с навити леко в долния край крачоли и чифт мокасини в примерно, слънчево жълто. Това е идеално решение за господата, които не се страхуват от цветовете и смело заявяват себе си. Идеални са за топлите слънчеви дни, когато все пак не искате да показвате твърде много от стъпалата си. Съчетайте шорти в цвят на мъх с бяла тениска и мокасини в бежово. За пролет, лято, есен, зима открийте своите любими чифтове мъжки мокасини, които ще ви обуват удобно всеки ден онлайн и във физически магазини ССС. Там има по нещо за всеки вкус и повод и определено си заслужава да си подарите няколко чифта от тези обувки, които бързо ще се превърнат във ваш фаворит за ежедневието.

За по-специалните моменти и лятото

Ако търсите малко повече изтънченост, съчетайте черни мокасини с черни джинси и черна риза от деним плюс двуредно палто. За по-специални поводи, комбинирайте черен чифт от тези невероятни обувки с костюм и риза в черно. Ще получите готина едноцветна визия, която определено ще прикове погледите. Вечният спор със или без чорапи се носят мокасините няма победител. Така че експериментирайте и открийте своя начин. С костюм подходящи са тъмни чорапи, отиващи на цвета на дрехите или пък ярък чифт, за смелчаците, които искат внимание веднага. Лятото, забравете чорапите, сложете шорти и ленена риза или поло тениска с любимия си чифт мъжки мокасини и се радвайте на топлото време и емоции. Не си отказвайте комфорта и елегантната визия, които заслужавате. Вземете мокасините на своя страна и нека те допринесат за вашия стил, комфорт и добро настроение.