Кинозвездата позира за британския "Вог" от март 2021 на двора на холивудското си имение, където се самоизолира по време на пандемията с многобройната си челяд

Анджелина Джоли показва двора на холивудското си имение върху двете корици на британския "Вог" за март. Така модното списание отбелязва година от началото на пандемията от COVID-19.

За фотосесията, заснета от Крейг Макдийн, тя отваря собствения си гардероб и позира в шлифер от "Диор", но също така по джапанки и домашна роба; докато подстригва косата на най-големия си син Мадокс, играе си с кучетата или слага масата за обяд на открито - и дори демонстрира съдържанието на дамската си чанта.

Преодоляла съм някои неща, опитвам се да не губя надежда, коментира кинозвездата, която пътуваше по цял свят с многолюдната си челяд, но сега е избрала да се самоизолират в Лос Анджелис.

45-годишната актриса се нанесла в някогашния дом на легендарния филмов режисьор и продуцент Сесил Б. ДеМил през 2017 г., за да могат шестте й деца, вече тийнейджъри, да са по-близо до баща си Брад Пит, който живее на пет минути разстояние.

Къщата, строена преди повече от век, разполага с шест спални и 10 тоалетни, няма игрална зала, а множество градински пътеки и алеи - "места, където да се разхождаш и размишляваш, което си е голям късмет в тези времена".