Визията за удобна и комфортна градска среда на кандидата на ГЕРБ за районен кмет на "Младост" Мария Илиева залага на прекия диалог с гражданите

Покрай президентските избори и референдума за избирателната система предсрочните избори за кмет на столичния район "Младост" сякаш остават на заден план. Със своите 120 хил. души население (клонящи вероятно към 150 хил. реално) "Младост" на практика се явява голям колкото една средно голяма община в страната. 

Като добавим и големия чисто икономически и иновативен потенциал, който се генерира покрай Бизнеспарка, София Тех Парк и различните бизнес центрове в района, "Младост" започва да придобива доста по-сериозна важност, отколкото може да се види на пръв поглед. 

На практика до момента кампанията в района върви в посока на това кой колко обича градинките и колко ще пази от застрояване. За да пропуснем обичайната доза политическо говорене и за да се запознаем в частност с идеите, които стоят зад изказванията, се срещнахме с един от кандидатите за кмет на район "Младост" - Мария Илиева, издигната от ГЕРБ. 

Професионалната й биография е респектираща - одитор и управленец със сериозен опит в Сметна палата, Агенцията за държавен финансов контрол, Комисията по финансов надзор.

Мария Илиева е на мнение, че към бъдещето на "Младост" трябва да стъпва на включването на гражданите в процеса на взимане на решения, на стабилното развитие и на законността. 

Пред нас тя казва, че от ключово значение за нея е балансът между това, което хората искат, и това, което общината може да реши на практика, като най-важните за нея остават диалогът с хората и публичност при вземането на решения.

Дори бегъл поглед от изявите и изказванията ѝ досега показва ясния акцент в кампанията на Мария Илиева и ГЕРБ - Зеленото бъдеще на "Младост", обновяването и облагородяването на паркове и градинки и придаване на нов облик на междублоковите пространства. Акцентът върху зелените площи, спортни съоръжения и места за игра и почивка е идейният център в платформата на Илиева. 

И ако за някои градинките и парковете биха изчерпали зелената тема, кандидатът за кмет на "Младост" е възприела доста по-цялостна концепция. 

"Зелен град не означава само зелени площи. Това е една отговорност за бъдещето, за по-чист град, с по-малко вредни емисии. Транспортът също е ключов - залага се на екотранспорт, на велоалеи, на пътуване с метро, което е най-щадящият околната среда начин на придвижване. Предизвикателството пред нас е да направим свързаност на велоалеите по начин, който позволява действително да стигнеш от точка А до точка Б, а не да бъдат една малка отсечка от определен път.

България е сред първите места в Европа по брой на автомобили на човек от населението. Нашата мисия е да накараме хората да се обърнат към екологично щадящ транспорт, пешеходен "транспорт" дори, не само колелета. Това ще е един голям успех, но за да стане първо общината трябва да си свърши работата с подходящи условия", коментира Илиева.

В транспортната и инфраструктурната част, Мария Илиева разчита на факта, че е част от екипа на кмета на София Йорданка Фандъкова. Това определено е едно от безспорните ѝ предимства пред останалите кандидати. На фона на изострените междупартийни отношения е далеч по-ефективно да имаш кмет и районен кмет, които са от една и съща формация и работят на база обща програма за столицата и района.

Илиева разчита и на екипната работа с главния архитект на София Здравко Здравков. Подобно на повечето европейски столици и София вече работи по планове за редуциране на автомобилния транспорт.  За целта се предвижда в цяла София да се затвори цикълът от велоалеи и пешеходни алеи. Ако това бъде постигнато, според Илиева ще има директен ефект и върху други типично градски проблеми като липсата на паркоместа.

Конкретно този проблем е типичен за "Младост" и решението според екипа на Илиева идва с идеята за подземни паркинги край ключови станции на метрото и в подходящи за целта места, които предварително да бъдат обсъдени с гражданите. Това би позволило хората да отиват с кола до метрото и оттам да се придвижват до работата си. Това би облекчило сериозно трафика по ключовите пътни артерии и ще намали времето, което прекарваме в задръствания. 

"Много важни в тази посока са законодателните промени, които екипът на г-жа Фандъкова предложи и вече се гласуваха в Министерски съвет - да се дава разрешение за подземен паркинг тогава, когато върху целия терен отгоре се предвижда озеленяване. Така отново се връщаме на идеята за по-зелен и по-свеж вид на "Младост", допълва още тя. Единственият начин да защитим всеки квадратен метър зелена площ, (а в Младост те са над 1 милион) и да не се строи в междублоковите пространства, е чрез закон. Това и направихме с промените в Закона за устройство и застрояване на Столична община, предстои гласуването му в парламента", споделя Илиева.

Първи мой приоритет в следващите месеци е защита на територията на парк “Въртопо” за озеленяване. Кметът Фандъкова и главният архитект на София, започнаха процедурата, с което спряха всички строителни намерения. Имаме за цел още през 2017 да открием първите 8 декара парк за хората на Младост. Заедно със 17-те декара нов парк, който ще направим в близост до новопостроения храм “Рождество Христово” – Младост ще стане много по-уютен и предпочитан за разходка и отдих от жителите на района.

От екипа на ГЕРБ разчитат и на инициативата от самите граждани. Общината ще насърчава и подпомага кандидатстването по програми като "Зелена София" и Националната програма за енергийна ефективност, която осигурява саниране на панелни блокове (с каквито в "Младост" е пълно).

"От една страна, можем да санираме жилищата си и да ги направим много по-ефективни енергийно, много по-привлекателни и добре изглеждащи, а от друга - да облагородим пространството отпред. Като по програма "Зелена София" се осигурява не само растителност за озеленяване и залесяване, но и поставяне на беседки, пейки и т.н. От гражданите зависи и ако те имат желание, могат да подобрят мястото, където живеят. Можем да го направим заедно, вратата ми ще бъде винаги отворена за срещи и обменяне на идеи с хората", коментира кандидатът за кмет.

Ако бъде избрана за районен кмет обаче, Илиева ще се сблъска неминуемо с разрастващата се чисто икономическа роля на "Младост", като център за бизнес и иновации. 

Има ли "Младост" потенциала да се превърне в "Софийското сити"? Определено. С наличието на Бизнеспарка и София тех парк, както и бизнес района около Цариградско шосе, район "Младост" демонстрира сериозен потенциал в това отношение. Как обаче Илиева смята да балансира между тази линия на развитие и нейната собствена визия за "Зелена Младост"?

"Ключов момент е как да се балансира между интереса и спокойствието на гражданите, от една страна, с развитието на бизнеса, от друга. Статистиката показва, че средната работна заплата в София е в пъти по-висока от средната за страната. "Младост" и София като цяло постепенно се превръщат в иновационен и технологичен център. Нашата задача е с развитието на града да отговаряме на нуждите на хората и Тех паркът е доказателство, че това може да бъде постигнато", коментира тя.

Според нея важното е, преди да има реализация на какъвто и да е проект, той да бъде съобразен с инфраструктурата, която вече съществува или да предвижда изграждането на нова такава.

Бъдещето обаче означава на първо място и отношение на общината към младите. Една от идеите на екипа на Илиева в този план е работа с читалищата и читалищните настоятелства за отварянето им към младите и интереса им към градската култура. От екипа ѝ споделят, че са наблюдавали много положителни примери из града, а също така и в други части на страната, където читалищата помещават младежки театрални трупи, курсове по йога и зумба, дават място за събиране на паркур групи, както и на различни клубове по интереси. 

Паралелно с това Мария Илиева лансира и идеята да се поставят на места из парковете градски читални на открито. Тепърва предстои да се реши какъв точно подход да се използва - дали това да са библиотеки на открито, в които човек се записва, взима си книга и после я връща, или да се разчита на станалата модерна напоследък култура на споделянето, при която на обособено място хора могат да оставят книги и да намират по нещо интересно за себе си.  

И все пак нищо не би могло да стане без подкрепата и участието на хората, смята тя. Това, което се изисква, е работа и диалог с гражданите - от какво те имат нужда и как те виждат развитието на района. 

"Ежедневно се срещам с много хора, никой не може да отрече това, което е направено в "Младост" - метро, разширени булеварди, нови детски градини. Районът се превърна в един от най-привлекателните за живеене в София. След изграждането на големите транспортни артерии, на метрото и бърз достъп до центъра, дойде времето и на насочване на инвестиции към вътрешно-кварталните улици. Имам уверението на г-жа Фандъкова, че те са акцент в програмата й за следващите години, затова работата на района е да предложи и защити важни за хората улици", заявява Илиева. 

"В посока пряка работа с хората, аз имам две идеи, продължава Мария Илиева. Едната е за изграждане на обществени съвети по места. Така жителите по места ще бъдат активирани не просто да идентифицират проблема, а да предлагат и решения. Другата е онлайн платформа на страницата на общината, чрез която активни граждани да могат да предлагат своята визия за развитието на района, да посочват проблеми и да подават сигнали. Имаме нужда от тази обратна връзка и това партньорство, защото само с общото желание на всички можем да постигнем нещо", споделя още Илиева.

А крайната цел е обща - да се създаде удобна и комфортна среда за живот и работа на всички. Спокоен, чист, зелен и уютен "Младост".

 
57 Коментара

 1. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Jackson Smith

  Thanks for this! "Mold cleaning near me"

 2. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Joseph Harper

  Thanks for this! "lake havasu cleaners"
  "lake havasu cleaners"

 3. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Escort Service in Aerocity & Call Girls in Aerocity Service @9315158620

  Escort Service in Aerocity is always is known for the different essence in everything. When it comes up about the fun and entertainment, Aerocity never held you down. We are here with our entertaining Aerocity Escorts Service brings every joyful demand to you. Our call girls come up with every desiring service which you seek or only fantasies at the night. Being adult costs you only one thing and it is exchanging the pleasure which you want to have with a beautiful comrade. Call Girls in Aerocity a business person will get you money and stress, why don’t you utilize that money to reduce a bit of stress? https://www.anushkadelhi.com/
  ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬-____________________________________________________________________________________
  The wildest dream of intercourse will be incomplete if you won’t spend it with the girl who fit in your wildest dream. Our High Profile Escort Service in Aerocity delivering the wide types of girls to let you complete your wildest dream. The kind of girl you want on your bed will be provided Aerocity Escorts Delhi.. Let’s take a look at what kind of variety we serve to you.
  _____________________________________________________________________________________
  VIP Escort Service in Aerocity
  VIP Call Girls in Aerocity
  Escort Service in Aerocity
  Call Girls in Aerocity
  Aerocity Escort
  Escort Service in Dwarka
  Call Girls in Dwarka
  Dwarka Escorts
  Escort Service in Delhi
  Call Girls in Delhi
  Delhi Call Girls
  Escort service in Gurgaon
  Call Girl in Gurgaon
  Escorts Gurgaon
  Escort Service in Vasant Kunj
  Call Girls In Vasant Kunj
  Vasant Kunj Escort
  Escort service in Karol Bagh
  Call Girls in Karol Bagh
  Karol Bagh Escorts
  Escort Service in Connaught Place
  Call Girls in Connaught Place
  Connaught Place Escorts
  Escort Service in Dhaula Kuan
  Call Girls in Dhaula Kuan
  Dhaula Kuan Escorts
  Ecscort Service in Nehru Place
  Call Girls in Nehru Place
  Nehru Place Escort
  Ecscort Service in Chanakyapuri
  Call Girls in Chanakyapuri
  Chanakyapuri Escort

 4. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Nsibal Free Classified

  Are you looking for escorts and call girl services near you? Nsibal is a free adult classifieds ads portal in India and worldwide.
  Pune Independent Hot Escorts
  Bhubaneswar Independent Hot Escorts
  Chennai Independent Hot Escorts
  Bhopal Independent Hot Escorts
  Indore Independent Hot Escorts

 5. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 write my assignment

  write my assignment

 6. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Harvey Holmes

  Thanks for this! "cleaners lake havasu"
  "cleaners lake havasu"

 7. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Lalcg Free Classified

  Are you looking for escorts and call girl services? Lalcg is a free escort and call girls classified portal in India and worldwide.
  Raigarh Hot Independent Escorts
  Guwahati Hot Independent Escorts
  Kalyan Hot Independent Escorts
  Nanded Hot Independent Escorts
  Navi Mumbai Hot Independent Escorts

 8. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 jsimitseo

  This is exceptionally fascinating, yet it is important to tap on this connection: best concierge doctor

 9. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Jack

  Hardware in Trinidad and Tobago encompasses a diverse range of products and services, catering to construction, DIY projects, and industrial needs. With an array of stores and suppliers across the islands, hardware offerings include building materials, doors for sale trinidad, electrical and plumbing supplies, and hardware equipment for various purposes. Trinidad and Tobago's hardware industry plays a pivotal role in supporting infrastructure development, home improvement, and commercial ventures. These establishments often provide expert advice, quality products, and competitive pricing, serving both professionals and homeowners alike.

 10. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Cameron Palmer

  Thanks for this! "professional house cleaning florissant mo"

 11. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Declan Henderson

  Thanks for this! "vacation in lake havasu"
  "vacation in lake havasu"

 12. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 take my online exam

  Each semester, students are given a number of academic papers. Compared to others, some are shorter and simpler. But some might turn out to be a real pain. But out of all the many kinds of papers, students have the most trouble with essays. One thing you can do to simplify the procedure if you do not have enough time or do not think you can complete the required essay on your own is to order it by experts and receive a flawless assignment from competent authors. Also, you can assign these experts to take my online exam. Nonetheless, you might need to employ some tactics if you wish to solve the issue on your own.

 13. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Escort Service in Dwarka|9315158620

  My name is Anushka a sexy girl in Escort Service in Dwarka and I love to make relationship with peoples, you can hire me for a day, night stay. so from the very beginning I chose to assure you that I am different from other women and that you will be special. Women may prefer to enjoy relationships that make you taste the pleasure of flirting. Dating sites try to experience the difference between women who have an inverse relationship with different fantasies. My experiences with the most successful pleasures allow me to bond well with my sweet partner.My experience of making various games will trigger the love between us. I'm turning twenty-two (22) years old. I will really be interested in high pleasures. I fulfill the wishes of my loved ones and establish a sincere bond between us. Girls who have reverse sex will enchant their men with beautiful pleasures. It happens to feel the reverse relationship in men's dreams. I experience this with many references and show that I enjoy it even though it hurts. Anal flirting triggers Call Girls in Dwarka. https://www.anushkadelhi.com/dwarka-escorts-girl.html

 14. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Oscar Wallace

  Thanks for this! "HVAC Repair Iowa City"
  "HVAC Repair Iowa City"

 15. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Global Assignment Help

  Thank you for sharing this informative blog post.
  Get expert help with your Maths Homework at a bargain price. Global Assignment Help offers up to 35% off on math homework assistance from native PhD writers. We provide 100% plagiarism-free, original math papers that help you score higher grades. Our writers have a thorough understanding of math concepts and use the latest research to craft assignments tailored to your university guidelines. If for any reason you are not satisfied with our work, we offer a 100% refund. Our 24/7 live support team is always available to answer your questions and ensure you submit the best possible math homework. So what are you waiting for? Contact us today and let our vivid writing style and enthusiasm for maths homework help you achieve academic success.

 16. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Conyjohn

  is the leading academic writing service in the UK. We have a team of experts who are ready to help you with your assignments dissertation writing Service help uk

 17. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 9315158620 Escort Service in Aerocity With Call Girls in Aerocity

  VIP Escort Service in Aerocity
  VIP Call Girls in Aerocity
  Escort Service in Aerocity
  Call Girls in Aerocity
  Aerocity Escort
  Escort Service in Dwarka
  Call Girls in Dwarka
  Dwarka Escorts
  Escort Service in Delhi
  Call Girls in Delhi
  Delhi Call Girls
  Escort service in Gurgaon
  Call Girl in Gurgaon
  Escorts Gurgaon
  Escort Service in Vasant Kunj
  Call Girls In Vasant Kunj
  Vasant Kunj Escort
  Escort service in Karol Bagh
  Call Girls in Karol Bagh
  Karol Bagh Escorts
  Escort Service in Connaught Place
  Call Girls in Connaught Place
  Connaught Place Escorts
  Escort Service in Dhaula Kuan
  Call Girls in Dhaula Kuan
  Dhaula Kuan Escorts
  Ecscort Service in Nehru Place
  Call Girls in Nehru Place
  Nehru Place Escort
  Ecscort Service in Chanakyapuri
  Call Girls in Chanakyapuri
  Chanakyapuri Escort
  Escort Service in Mahipalpur
  Call Girls in Mahipalpur
  Mahipalpur Escorts
  Place Escort Service in Nehru
  Call Girls In Nehru Place
  Nehru Place Escorts
  Escort Service in Punjabi Bagh
  Call Girls in Punjabi Bagh
  Punjabi Bagh Escorts
  Nagar Escort Service in Lajpat
  Call Girls in Lajpat Nagar
  Lajpat Nagar Escorts
  Escort Service in Pachim Vihar
  Call Girls in Pachim Vihar
  Pachim Vihar Escorts
  Escort service in Saket
  Call Girls in Saket
  Saket Escorts
  Escort Service in Moti Bagh
  Call Girls in Moti Bagh
  Moti Bagh Escorts
  Escort Service in Lucknow
  Call Girls in Lucknow
  Lucknow Escorts

 18. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Zulalo Free Classified

  Are you looking for escorts and call girl services? Zulalo is a free escort and call girls classified portal in India and worldwide.
  Vashi High Profile Escorts
  Mumbai Central High Profile Escorts
  Nariman Point High Profile Escorts
  Versova High Profile Escorts
  Vile Parle High Profile Escorts

 19. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Escort Service in Aerocity|9818589525

  Escort Service in Aerocity all information is real, and we provide cheap and less luxurious offerings to clients. Meet with our Call Girls in Aerocity are sensational and sweet ladies who are typically organized. Visit at your location, flat, lodge or any outdoor place. Aerocity Escort gives professional offerings due to the reality all our escort women are gifted and recognize the way to provide guys right pleasure. They apprehend all the attractive movements, and all love poses so that you enjoy extra amusing and enjoy extra difficult. Call Girls in Aerocity They will activate your myth and provide you with the wild flavour of romance.
  .
  Escort Service in Delhi
  Girls in Delhi
  Delhi Call Girls
  VIP Call Girls in Aerocity
  Escort Service in Aerocity
  Call Girls in Aerocity
  Aerocity Escorts
  Escort service in Odisha
  Call Girls in Odisha
  Odisha Escorts
  Escort Service in Dwarka
  Call Girls in Dwarka
  Dwarka Escorts
  Escort Service in Mahipalpur
  Call Girls in Mahipalpur
  Mahipalpur Escorts

  Escort Service in Connaught Place
  Call Girls in Connaught Place
  Connaught Place Escorts
  Escort service in Gurgaon
  Call Girl in Gurgaon
  Escorts Gurgaon
  Escort service in Karol Bagh
  Call Girls in Karol Bagh
  Karol Bagh Escorts
  Escort Service in Dehradun
  Call Girls in Dehradun
  < Dehradun Call Girls /a>
  Escort Service in Mumbai
  Call Girls in Mumbai
  Mumbai Escort
  Escort Service in Nainital
  Call Girls in Nainital
  Nainital Escorts
  Escort service in Saket
  Call Girl in Saket
  Escorts Saket
  Escort service in Malviya Nagar
  Call Girl in Malviya Nagar
  Escorts Malviya Nagar
  Escort service in Mayur vihar
  Escort service in Mayur vihar Call Girl in Mayur vihar
  Escorts Mayur vihar
  Escort service in Narayana
  Call Girl in Narayana
  Escorts Narayana

 20. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Chhatarpur Escort Agency

  Chhatarpur Escort Agency works to manage their bookings and clients. These agencies have a selection process to ensure that the escorts they represent. are of high quality and meet certain standards. Chhatarpur Escort Agency is often more easily accessible as the agency handles the scheduling and logistics. They provide a range of services and cater to the different preferences and desires of their clients.

 21. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 mark


  At first, I was very confused when I preferred to take my online class. But, as I started my class, I figured out the qualities and features of online learning. It has provided flexible learning support in terms of place, time, and pace. This was helpful for me to manage my schedule and accomplish my education needs. The online class providers are highly experienced and trained teachers. They have provided updated information on the topic that gave me a clear understanding of concepts.

 22. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Assignment help

  Assignment help is a comprehensive academic support service that offers assistance to students facing challenges with their assignments. It serves as a guiding light for individuals navigating the complexities of academic tasks, ensuring they meet their educational goals with confidence. This service is designed to provide aid across a spectrum of subjects, from mathematics and science to literature and humanities.

 23. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Stata Assignment Help

  Stata is a versatile and powerful statistical software used by researchers, professionals, and students worldwide to analyze and interpret data. However, harnessing the full potential of Stata can be challenging without the right guidance. That's where Stata Assignment Help comes in, offering you the expertise and support you need to excel in data analysis.

 24. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 johnhamilton

  Thank you for this great post I recently had the opportunity to seek Assignment Help from the academic experts in Australia, and I must say, it was an exceptional experience! Their professionalism, expertise, and commitment to delivering top-notch assignments were truly commendable. If you're a student looking for the best assignment help in Australia, I highly recommend their services. You won't be disappointed!

 25. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 johnhamilton

  Do you need comprehensive guidance in electrical engineering? The USA Electrical Engineering Assignment Help agencies got several scholarly tutors who can clear all your doubts and provide you with an electrical engineering assignment paper that you desire to get A+ in your examinations.

 26. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Анонимен

  Modern conveniences mixed with the colourful culture of South Florida make Frontier Airlines Miami Terminal a doorway to adventure. This terminal, which is tucked away within Miami International Airport, exhibits a smooth blend of comfort and utility. Featuring a variety of amenities and services, its modern design and effective layout provide passengers with a hassle-free experience. Travellers' varied demands are met by the terminal, which offers roomy check-in areas, a wide range of food alternatives, and retail establishments. With vibrant décor and amiable staff greeting guests to their next excursion, the atmosphere radiates the spirit of the area. Embodying the thrill of travel while guaranteeing a seamless and pleasurable journey for everyone, Frontier Airlines' Miami terminal acts as a crucial hub linking travellers to a variety of locations.

 27. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 John Wilson

  The youth holds the key to a sustainable future and robust economic growth. Their passion for environmental stewardship and innovation is a driving force, paving the way for a green and prosperous tomorrow. Investing in the potential of our young leaders ensures a harmonious blend of environmental responsibility and economic success. For more detail visit myassignmenthelp.com.

 28. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Escort Service in Delhi|9818589525

  Our passionate and lustful Escort Service in Delhi are willingly gratifying unsatisfied libidos continually for a long time. Now that we have been unconquerable, we can say it arrogantly that none of our customers ever returned with empty hands. We tried to fulfill their requirements with tooth and nail and it's the conclusion that today we're at this stage. This month we are rejoicing our empire of four years successively so we have added several unrevealed services recently. Here is the list of those heart-winning facilities are going to offer through escorts. Delhi Call Girls People aren't quite happy with their personal life while now because females are losing their keenness on sexual relations. There are many essentials that operate your eroticism because it isn't a game of one hand.
  .
  Escort Service in Delhi
  Call Girls in Delhi
  Delhi Call Girls
  Escort Service in Aerocity
  Call Girls in Aerocity
  Aerocity Escort
  Escort Service in Dwarka
  Call Girls in Dwarka
  Dwarka Escort
  Escort Service in Vasant Kunj
  Call Girls In Vasant Kunj
  Vasant Kunj Escort
  Escort Service in Karol Bagh
  Call Girls In Karol Bagh
  Karol Bagh Escort
  Escort Service in Connaught Place
  Call Girls in Connaught Place
  Connaught Place Escort
  Escort Service in Mahipalpur
  Call Girls in Mahipalpur
  Mahipalpur Escort
  Escort Service in Gurgaon

  Call Girls in Gurgaon

  Gurgaon Escort

 29. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 khelraja365

  In the dynamic world of online gaming, the allure of slot machines has stood the test of time. The flashing lights, the adrenaline-pumping spins, and the promise of big wins make slot games a perennial favorite among players. In the vast realm of online casinos, finding the Best Slot Machine App Online can be a daunting task. However, fear not, as we delve into the realm of Khelraja, an emerging star in the online casino scene. This article explores the exciting world of the best online slot games, the thrill of real money play, and why Khelraja deserves your attention.

 30. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 khelraja365

  In the dynamic world of online gaming, the allure of slot machines has stood the test of time. The flashing lights, the adrenaline-pumping spins, and the promise of big wins make slot games a perennial favorite among players.
  https://khelraja.com/games/slots

 31. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Myonlineprep

  Download CAIIB Previous Year Questions Paper is a valuable strategy for effective exam preparation. It provides insights into the exam pattern, helps identify important topics, and allows for self-assessment and focused revision. With a well-structured study plan and consistent effort, candidates can navigate the CAIIB exam successfully and enhance their professional standing in the banking sector.

 32. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 How much should i pay someone to take my online class

  Choosing online classes instead of physically classes is not a simple way to get an education. Online classes provide you more freedom, but you still need to work hard. In spite of the fact that online courses give numerous advantages to time-starved students, the freedom they give can frequently be overwhelming. Your success here depends on your ability to stay focused and on schedule. Maintaining a healthy work-study balance can be challenging. When time is limited, interest is lacking, or you are just not receiving the grades you want despite your best efforts, keeping up with your many online classes every few hours may be a source of stress. Since the global pandemic, online courses have become one of the most vital resources for education and degree completion. Six out of ten students over the world are taking courses online since they need to earn money whereas they consider. In this manner, it is significant to discover a balance between your online education and your professional commitments. Hiring a professional to take my online course for me service for a reasonable fee is a sensible option.

 33. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Escort Service in Dwarka|9315158620

  Dwarka is named after the legendary Escort Service in Dwarka Kingdom is a sub-city and a diplomatic enclave that is now located in South West district of the National Capital Territory of Delhi. If Born gorgeous, lucky to show wild side in bed with adventurous some hottest models of Dwarka Escort service epitome of sheer lust for which every man looks for enjoyment night stay Dwarka Escorts capable of understanding man’s point of view with a slim and healthy body in arms for full fun and thrill your sexual power to serv you full service on the bed.There is no holding back with such experienced Dwarka's beauty to melt honey pot from most erotic encounters. Justice with Escort service in Dwarka near sunny valley sector 12 metro station thus whisper slowly and swiftly for every blonde moment? Ultimate good blonde butt, long legs, lovely smiley pink lips to offer fun and pleasure company with experience. A hot date offered by a young energetic girl in a locked room with dimmed lights to enjoy Call Girls in Dwarka courtesan’s devilish side with full ecstasy.
  VIP Escort Service in Aerocity
  VIP Call Girls in Aerocity
  Escort Service in Aerocity
  Call Girls in Aerocity
  Aerocity Escort
  Escort Service in Dwarka
  Call Girls in Dwarka
  Dwarka Escorts
  Escort Service in Delhi
  Call Girls in Delhi
  Delhi Call Girls
  Escort service in Gurgaon
  Call Girl in Gurgaon
  Escorts Gurgaon
  Escort Service in Vasant Kunj
  Call Girls In Vasant Kunj
  Vasant Kunj Escort
  Escort service in Karol Bagh
  Call Girls in Karol Bagh
  Karol Bagh Escorts
  Escort Service in Connaught Place
  Call Girls in Connaught Place
  Connaught Place Escorts
  Escort Service in Dhaula Kuan
  Call Girls in Dhaula Kuan
  Dhaula Kuan Escorts
  Ecscort Service in Nehru Place
  Call Girls in Nehru Place
  Nehru Place Escort
  Ecscort Service in Chanakyapuri
  Call Girls in Chanakyapuri
  Chanakyapuri Escort

 34. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 flight from boston to new york time

  Upon landing, you step off the aircraft and into the fast-paced rhythm of New York, where the timeless allure of the city awaits. flight from boston to new york time? while brief in duration, encapsulates a fascinating journey through time, underscoring the marvels of modern aviation and the profound impact it has had on the way we perceive and navigate the world.

 35. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Addysmith

  Welcome to the Philippine Airlines Vancouver Office in Canada! Your gateway to seamless air travel experiences in the vibrant city of Vancouver. Our dedicated team is ready to make your Philippine Airlines journey extraordinary.

 36. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 seleena gomeez

  Hello, my name is Selena Gomeez, and I would really like to say how beautiful your post is. You are welcome to visit my page as well, as I have a lot of information regarding the Air France Beirut Office .

 37. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 james joseph

  The study in Oman could be a dream come true situation for any student, who loves to study and learn Arabic culture. There are numerous options for students to pursue business studies, technology, and engineering studies. Whereas studying for any professional degree, students need to work hard for their grades and performance too. Assignment Help Oman and projects are becoming an essential part of your internal scores.

 38. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Pune Escorts Service

  Pune escorts service provide high profile independent escorts service for fun and enjoyment. Our female looks awesome and cute body structure. She always ready to handle customer first. If you want to get our Pune independent escort at your place, then contact us and visit our website.
  https://www.nehatondon.in

 39. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Escort Service in Aerocity|9315158620

  Escort Service in Aerocity Apart from providing exciting service to their clients, this agency is also focused towards helping each customer make every moment memorable and special. They always provide their clients with some exclusive offers such as, free gifts and favours, free transportation and parking, free dinner and dancing with the client at a romantic location, and many more such exciting offers. Call Girls in Aerocity service They also promise to make their customers feel special and they treat them with great respect and consideration. The service and care taken by them are worth praising.https://www.anushkadelhi.com/

 40. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 arush

  Remove Unused Columns: Eliminate unnecessary columns in your data model to reduce the size of the dataset.
  Data Transformation in Power Query:
  Filter Data Early: Apply filters and transformations as early as possible in the Power Query Editor to reduce the amount of data loaded into Power BI.
  Avoid Unnecessary Steps: Minimize unnecessary data transformation steps in Power Query to reduce processing time.
  Relationships and Cardinality:
  Optimize Relationships: Ensure relationships between tables are correctly configured. Avoid unnecessary relationships and use bi-directional filtering cautiously.
  Avoid Many-to-Many Relationships: Limit the use of many-to-many relationships, as they can negatively impact performance.
  https://www.sevenmentor.com/power-bi-training-in-pune.php

 41. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 arush

  Remove Unused Columns: Eliminate unnecessary columns in your data model to reduce the size of the dataset.
  Data Transformation in Power Query:
  Filter Data Early: Apply filters and transformations as early as possible in the Power Query Editor to reduce the amount of data loaded into Power BI.
  Avoid Unnecessary Steps: Minimize unnecessary data transformation steps in Power Query to reduce processing time.
  Relationships and Cardinality:
  Optimize Relationships: Ensure relationships between tables are correctly configured. Avoid unnecessary relationships and use bi-directional filtering cautiously.
  Avoid Many-to-Many Relationships: Limit the use of many-to-many relationships, as they can negatively impact performance.
  https://www.sevenmentor.com/power-bi-training-in-pune.php

 42. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 devidconnelly

  The beauty of Farewell message lies in their ability to encapsulate the essence of gratitude and optimism, conveying sincere well wishes and genuine affection.

 43. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 peterjohn

  Supporting young entrepreneurs in green initiatives can contribute to economic growth. Encouraging startups focused on renewable energy, sustainable technologies, best dissertation writing service uk and eco-friendly products can create a new generation of environmentally conscious businesses.

 44. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Анонимен

  Imagine a world where young people are building a green future that's not just good for the environment but also economically strong. It's like planting seeds for a better tomorrow! And if you're curious, like looking up google scholar dissertation topics, there's a whole bunch of cool ideas about how we can make this happen simple ways for our youth to grow and make the planet happy.

 45. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 John Watts

  Interesting post! Flooring installation Lake Havasu City Arizona

 46. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Aurora

  So far the campaign of our drywall consultant in the area is going in the direction of who likes the gardens and how much they will protect from development.

 47. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 johnny

  Adios!!! Concreters Maitland

 48. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 abweb006

  Awesome blog post. roofers rockhampton

 49. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 abweb

  Great and inspiring! https://www.rockhamptonroofers.com.au/

 50. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 killersmile

  Interesting post i love it keep posting more! https://paintersidahofalls.com