1. книги
 2. музика
 3. филми
 4. игри
 5. Любопитно
 6. телевизия
 7. сцена

Най-ново

За bulevard.bg

виж още

Най-ново

Странните стандарти за красота не са от вчера
Странните стандарти за красота не са от вчера

Популярно

забавно Любопитно

Кой се страхува от зелената фея?
Няма друго, така диаболизирано питие

 • Лъжите, които казваме на децата си
  Na razhodka s drebosatsi

  На разходка с дребосъци

  Забавни и необходими, малките лъжи помагат, когато възпитаваме деца

  На всеки родител се е налагало да лъже децата си. Дали, за да ги накара да ядат, да ги откъсне от телевизора/компютъра, да ги накара да се държат прилично, или просто за да ви даде няколко минути тишина, лишена от безкрайни въпроси. 

  Ето някои от най-забавните лъжи, които родителите са казвали на децата си:

  "Дъщеря ми беше още малка, като ѝ казах, че всеки път, когато излъже, ще ѝ се появи червена точка на челото. Така всеки път, като решаваше да ни спести истината, си слагаше ръката върху челото".

  "Не продават допълнителни батерии за тази играчка."

  "Настоящата ми съквартирантка ... прочети още


 • Странните стандарти за красота не са от вчера
  Obuvki za dami ot soy

  Обувки за дами от сой

  Арсеник за разхубавяване и машинка за пробиване на трапчинки - това са само част от най-куриозните средства по пътя към красотата

  Заобиколени сме от реклами на пластична хирургия, вече и младите момичета посягат към филърите и силикона. Можем да си запелим изкуствени коси, мигли, нокти, задни части...не отидохме ли твърде далеч - мислим си. Никога стандартите за красота не са били толкова нереалистични и обсебващи. Всъщност това не е точно така. Открай време принципът "трай, бабо, за хубост" е водел до куриозни (и дори смъртоносни) резултати в преследването на красотата. Ето няколко модни тренда от последните няколко века, които ще ви убедят в това:

  Обувките chopine - 15-17 в.

  Proshtay udobstvo

  Дамите от 15-ти до 17-ти век ... прочети още


 • Завинаги свързани - историята на сестрите Хилтън
  Moment na uedinenie

  Момент на уединение

  Те остават завинаги свързани в добро и лошо, ден и нощ, докато смъртта ги раздели

  Може да сте чували за сестрите Дейзи и Вайълет Хилтън - сиамски близначки, станали известни колкото със своя музикален и артистичен талант, толкова и с необичайната си съдба.

  Двете момичета са сиамски близначки, неразривно свързани в добро и зло, ден и нощ и така до края на живота си. В историята им има всичко: любов, предателства, мрак, възход, интриги и светски блясък.

  Дейзи и Вайълет се раждат в Брайтън през 1908 г. Майка им Кейт Скинър била неомъжена и работела като сервитьорка в местен пъб. Раждането на момиченцата се оказва шок за всеки, тъй като те са сиамски близначки, сраснали ... прочети още

Bulevard.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK