Първи трейлър и плакати с Даниел Крейг и злодея на Рами Малек. По кината от 10 април

След доста перипетии 25-ият филм за Джеймс Бонд идва напролет, а в навечерието на коледните празници феновете на поредицата получиха като подарък първи трейлър и индивидуални плакати с ключовите герои на Даниел Крейг (за пети път като агент 007), Лея Сейду (д-р Маделин Суон), Бен Уишоу (Кю) плюс новаците в поредицата Ана де Армас, Лашана Линч ("Капитан Марвел") в противоречива роля на "00" агент и носителя на "Оскар" Рами Малек (Фреди Мъркюри в "Бохемска рапсодия") като новия злодей.

Мистериозният му образ, който представлява изключителна заплаха и провокация за Бонд, поставя нови перспективи и дава заявка за успешна симбиоза между двама от най-впечатляващите холивудски актьори.

В "Смъртта може да почака" се завръщат и други емблематични имена от поредицата като Мънипени (Наоми Харис), М (Ралф Файнс), поел поста на предшественичката си (Джуди Денч) начело на британското разузнаване, шефът на кабинета му Танър (Рори Киниър).

Отново се появява и двукратният носител на "Оскар" Кристоф Валц като злодея Блофелд, когото гледахме и в предишния филм, "СПЕКТЪР".

Сега плановете на Бонд за заслужена почивка се провалят заради поредната опасна мисия, възложена от американския му приятел и колега Феликс Лайтър (игран и този път от Джефри Райт). Нима обаче трябва да очакваме от агент 007 да предпочете спокойствието? 

"Смъртта може да почака", 25-ият филм за Джеймс Бонд, е по кината от 10 април 2020 г.