Най-новият анимационен персонаж на "Дриймуъркс" е невръстен шпионин под прикритие и говори с гласа на Герасим Георгиев - Геро, а в оригинал го озвучава Алек Болдуин

Поредната пълнометражна анимация на "Дриймуъркс" идва през април 2017 от режисьора на "Мегаум" и трилогията "Мадагаскар" (и гласа на пингвина Скипър) Том Макграт - и разказва за бебе, което носи костюм и говори като възрастен.

На български заглавният герой от "Бебе Бос" (The Boss Baby) има гласа на любимия комедиен актьор и водещ от "Господари на ефира" Герасим Георгиев - Геро.

Жанрът и тук е комедия, вдъхновена от едноименната илюстрована книжка от Марла Фрейзи - и преживелиците на всеки млад родител, кака или батко...

В оригинал заглавният персонаж говори като 59-годишния Алек Болдуин, който се вихреше като "биг бос" и в хитовия комедиен сериал "Рокфелер плаца 30". През последните месеци той нашумя с имитацията на Доналд Тръмп за предаването Saturday Night Live.

Виж още: Доналд Тръмп като филмов и тв герой

На английски героите се озвучават още от Стив Бушеми в ролята на подлия Франсис Е. Франциск, Тоби Магуайър (трилогията "Спайдърмен") като задкадровия глас на порасналото братче Тим, Лиза Кудроу (сериала "Приятели") и тв водещият Джими Кимъл в ролята на майката и таткото.

Сюжетът: Любовта вече не достига и невръстният елитен шпионин с глас на възрастен, костюм, куфарче и вратовръзка се внедрява в семейството на 7-годишния Тим, за да разбере защо кученцата напоследък са по-популярни и сладки от бебетата. В крайна сметка двамата братя преодоляват взаимната враждебност и се съюзяват, за да разкрият поредната конспирация...

Виж още: 17 филма и сериала с герои под прикритие

"Книгата на Марла ми припомни собственото ми детство, динамиката в моето собствено семейство и моментално взриви въображението ми колко страхотно би било историята да прерасне в пълнометражен филм", коментира режисьорът Том Макграт, който също е бил в ролята на Бебе Бос като по-малкия от двама братя - и допълва:

"Брат ми и аз израснахме много близки, но също така и се карахме - както правят всички братя. С времето станахме първи приятели. За мен филмът е признание към него, защото показва много неща, които изживяхме заедно. Съвсем целенасочено действието се разгръща в предградията на малък град, но също така е комбинация от 60-те, 70-те и 80-те. Мисля, че когато видят филма, родителите ще почувстват носталгия, защото ще забележат детайли, които ще им напомнят за собственото детство."

Идеята му е "Бебе бос" да показва гледната точка на дете, което се сдобива с по-малко братче. Сценарият е дело на Майкъл Макълърс, работил по поредицата "Остин Пауърс" плюс анимации като "Г-н Пийбоди и Шърман", предстоящите "Шрек 5" и "Хотел Трансилвания 3" - и сам баща на четири деца.