"Явно все още не сме дорасли да се борим с лобито на големите тимове. Имам предвид, че реферът подкрепи "Реал", каза собственикът на "Лудогорец"

Кирил Домусчиев също смята, че отборът му е бил ощетен при загубата с 1:2 от "Реал" (Мадрид) в Шампионската лига, информира Sportal.bg

"Съдбата винаги е с по-силните и по-смелите. Разбира се, че не се чувствам добре след загубата, но само защото смятам, че можехме да стигнем, ако не до максимума, то поне до точката. Чувството е на тъга", заяви босът. 

Виж още: "Лудогорец" изигра голям мач срещу "Реал", но не успя да победи съдията

Той не пропусна да изкаже възхищението си от феновете на "Васил Левски": "Тъжно ми е, че не успяхме да зарадваме всички, които ни стискаха палци. Видяхме един претъпкан стадион, който буквално се пръскаше по шевовете от хора, подкрепящи ни безрезервно. Благодаря на всички тях." 

Домусчиев също така разкри неща от "кухнята" около провеждането на този двубой: "Всичко днес - цялата подготовка, кетърингът, организацията, обновленията по стадиона и т.н., ми костваха над един милион. Да, това е цифрата. Колко сме спечелили ли? Ами смятайте, вие можете."

Виж още: Кирил Домусчиев: Футболът трябва да бъде прозрачен