Вицешампионът от Евровизия 2017 вече пише сам песни заедно с брат си

Get It е първият сингъл на Кристиан Костов от миниалбума му Shower Thoughts, който излиза този месец, разпространяван в световен мащаб от "Юнивърсъл мюзик". Четирите песни трябва да получат международно разпространение, за да дадат начало на така очакваната му кариера в световен мащаб.

Българо-руската звезда, благодарение на която страната ни има рекордното второ място от миналогодишния конкурс Евровизия, е започнал сам да пише всичките свои песни, в съавторство с големия си брат Даниел.

Get It е нещо като изповед и разказва личната история на Крис - как самотата и липсата на истинска емоционална връзка между хората го карат постоянно да се лута и да търси своето място в света, обясняват българските му продуценти от "Вирджиния рекърдс".

Песента носи послание и към онези, които имат куража да застанат лице в лице с провала и въпреки това да останат верни на себе си. Стилът на музиката пък се определя като смесица между съвременен поп и R'n'B плюс ърбан хип-хоп и елементи, вдъхновени от азиатското звучене.

"Такава музика ме вълнува в момента. Тя е любима на много млади хора навсякъде по света. Надявам се песента да се хареса и на българската публика", казва Крис за Get It.