Нов БГ трейлър и още плакати за "Бързи и яростни 8" с оригинално заглавие F8: The Fate of the Furious, в който Вин Дизел се обръща срещу своите хора, за да играе за хай-тек терористката Чарлийз Терон

Паролата продължава да е #F8, но новото заглавие загатва за мрачния обрат, с който продължава поредицата "Бързи и яростни".

След Furious 7 (2015), който стана шестият най-касов филм на всички времена, от 14 април по кината идва The Fate of the Furious (Съдбата на яростните), с българско заглавие просто "Бързи и яростни 8".

Сюжетът:

След като вкараха в затвора Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), а Лети (Мишел Родригес) си спомни любовта си към Доминик Торето (Вин Дизел) и семейството, всички от екипа очакват дните им да станат по-спокойни и да започнат да се наслаждават на живота си край океана.

Дом и Лети са на меден месец, Брайън и Мия (покойният Пол Уокър и Джордана Брустър) са се оттеглили от играта, а останалите от екипа са реабилитирани.

Надеждите им да водят някакво подобие на нормален живот обаче рухват, когато тайнствена блондинка (носителката на "Оскар" Чарлийз Терон), която се оказва най-опасния високотехнологичен терорист, изкушава Дом да се завърне в престъпния свят и да предаде най-близките си хора.

Предстоят им изпитания, на които никога досега не са били подлагани...

От бреговете на Куба през улиците на Ню Йорк до снежните равнини край арктическото Баренцово море, - елитната част трябва да прекоси целия свят, за да попречи на един анархист да причини хаос в планетарен мащаб, като по компютърен път поеме контрола върху всички автомобили...

Но целта им е и друга - да върнат у дома човека, който ги превърна в семейство.

В актьорския екип, освен Дизел и Родригес, се завръщат Дуейн "Скалата" Джонсън, Джейсън Стейтъм, Тайриз Гибсън, Крис "Лудакрис" Бриджес, Натали Емануел, Елза Патаки и Кърт Ръсел. Сред новите лица, освен Терон, са Скот Ийстуд (синът на Клинт) и още една носителка на "Оскар" - Хелън Мирън.

Виж още: "Бързи и яростни 7": One last ride

Режисира Ф. Гари Грей, нашумял с биографичната драма за американската рап сцена Straight Outta Compton / Бандата от Комптън (2015).