Докато беше на конкурса в Стокхолм като беквокалист на Поли Генова заедно с триото "ЛаТиДа" и Сезар от Австрия, рапърът пусна и клипа си "Трудният път"

Известен с острия, но поучителен език на своите текстове, Бобо не изневерява на себе си и в "Трудният път". Парчето слага начало на втория сезон на поредицата клипове One Shot на лейбъла Facing The Sun, започнала с "Хип-хоп" на Ицо Хазарта.

Музикален продуцент е Константин Бешков - Kay Be (CTP records), а видеото е заснето в закрития скейтпарк FiveHigh (Фабрика за градски изкуства) в София от Виктор Антонов - Rikk, който има зад гърба си над 100 музикални клипа.

"Заедно с Бобо измислихме сюжета и действието, а той даде идеята за локацията. Много ми хареса класическото звучене на песента и исках видеото да представи различните форми на културата и настроението й. Поради тази причина в началните кадри реших да покажем еволюцията на носителите - от винила през касетката до mp3-ката... Бобо е голям професионалист и без проблем издържа всички дубли, които не бяха малко, за да се получи добра продукция", коментира режисьорът.

Рапърът междувременно работи и по своя дебютен албум с групата си Bobo & The Gang, които от няколко години вървят с тежка стъпка по българската хип-хоп сцена.

Сред досегашните му хитове са съвместните парчета с Орлин Павлов "Секунда" и "За ден", "Няма не" на "Дийп зоун", Paari с Редмен, "Кауза пердута" с Джами, "Министърът на веселието" на Криско, където участва също Лора Караджова, с която си партнират и в "Заедно" на D2 - и, разбира се, мегахита на Графа с Печенката "Дим да ме няма".

Като беквокалист на Поли Генова заедно с триото LaTiDa и Сезар (Австрия) този месец Бобо представи страната ни във финала на Евровизия 2016, където песента If Love Was a Crime зае четвърто място в крайното класиране.

Видео: Поли Генова е на финал в Евровизия 2016