Диджеят, който гостува в "Арена Армеец" на 27 февруари, е женен за Дутцен Крус, най-печелившата манекенка след Жизел Бюндхен

Сънъри Джеймс е един от най-добрите диджеи в света, но съпругата му е много по-голяма звезда от него. Дутцен Крус е един от "ангелите" на "Викторияс сикрет" и работи за марката луксозно бельо вече над 10 години, като последния път това се случи по-малко от четири месеца след раждането на второто й дете.

Фотогалерия: Прекрасната Дутцен Крус

Холандката редовно се нарежда сред най-високоплатените манекенки в света, а миналата година сп. "Форбс" я класира на второ-трето място, веднага след Жизел Бюндхен и редом с Адриана Лима, с която са спечелили по 8 млн. долара.

Тя има и договор с козметичния гигант "Л'Ореал", а миналата година засне реклама за парфюма на "Калвин Клайн" Reveal с актьора Чарли Хънам.

Виж още: Манекенките, които печелят милиони

През януари Дутцен Крус навърши 30 и местното издание на "Вог" в родината й отбелязва кръглата й годишнина с три колекционерски корици и фотосесия, в която тя позира с мъжа си и двете им деца: момиченцето Майлена Мей и батко й Филън. Със Сънъри Джеймс са женени от 2010 г.

Той вече е гостувал в София в тандем с Райън Марсиано, а най-новото им участие зад пулта у нас е на партито Топ 100 DJs World Tour в "Арена Армеец" на 27 февруари, заедно с Фед льо Гран и диджей номер 1 за последните две години Хардуел.

Най-новото им парче, с вокала на КайФи, се нарича Come Follow и излезе преди броени дни с жизнерадостен клип, който ни кара да мечтаем за лятна ваканция.