Top 100 DJs World Tour минава през "Арена Армеец" на 27 февруари 2015

Най-слушаните диджеи за изминалата 2014 г., според актуалната класация на сп. "Диджей маг" Топ 100, се събират в София на 27 февруари 2015. За първи път на една сцена и в едно шоу присъстват имена като Хардуел, Фед льо Гран, Сънъри Джеймс и Райън Марсиано.

Без подгряващи артисти шоуто в "Арена Армеец" започва точно в 21 ч. и обещава да е най-зрелищното, случвало се до момента у нас.

Концепцията е изцяло нова и е дело на продуцентите на Armin Only Intence, което гостува в препълнената "Арена Армеец" по-рано тази година.

Фотогалерия: Шоуто на Армин ван Бюрен в "Арена Армеец"

"Всъщност в България идва може би най-добрата възможна селекция от имена, тъй като големите обикновено не искат да делят една сцена - обяснява Дейвид Вагмекър, чието дело е продукцията - Тук се случва най-вече заради желанието на Хардуел да върне жеста към клуб "Ялта", които му повярваха още преди четири години и му помогнаха да се развие като артист, както и заради любовта на Фед льо Гран към българската публика. Какво да очаквате? Представете си Tomorrowland или Ultra Music Festival, събрани в шест часа."

Хардуел неотдавна оглави за втора поредна година Топ 100 на DJ Mag - официалната класация за най-добрите диджеи и клубове в света, и започва да настига имена като Армин ван Бюрен и Тиесто.

Хедлайнър е на всички големи фестивали за електронна музика, а сетовете му са слушани от милиони по света. Освен него, зад пулта на огромната сцена в "Арена Армеец" излизат Фед льо Гран и дуото Сънъри Джеймс & Райън Марсиано.

Билетите са вече в продажба, като първите 1000 са на цена само 40 лева в мрежата на Eventim.bg и в Yalta Club.