Шоуто на най-добрите диджеи в света идва с озвучителна система, използвана и на олимпийските игри в Сочи

В края на този месец, на 27 февруари, в зала "Арена Армеец" се материализира една от големите мечти на всички фенове на електронната музика - мащабното световно турне Топ 100 DJs World Tour, което има само пет дати в света и София е една от тях. 

Шоуто събира четирима топдиджеи на подобаващо голяма сцена, с огромен LED екран, кристален звук и специални ефекти.

Концепцията Топ 100 DJs World Tour е изцяло нова и е дело на продуцентите на суперуспешното шоу Armin Only Intense, което видяхме миналата година по това време на същото място. 

Фотогалерия: Парти-концертът на Армин ван Бюрен в "Арена Армеец"

"Всички, които дойдат на Топ 100 DJs World Tour, ще се докоснат до заряда и силата, характерни за диджей номер 1 за последните две години Хардуел, Фед льо Гран, за когото България заема специално място в сърцето му, както и невероятният тандем Сънъри Джеймс&Райън Марсиано - обяснява тур мениджърът на събитието Теса Спрангемайер. - В пътуващото по целия свят шоу

залагаме не само на най-добрите диджеи, но и на най-качествената техника

Обърнали сме внимание и най-дребния детайл, за да предложим на феновете възможно най-запомнящото се парти."

Гаранция за кристалния звук е системата, използвана по време на откриването и закриването на зимните олимпийски игри в Сочи 2014, обясняват организаторите.

Тя ще бъде инсталирана в "Арена Армеец" два дни преди шоуто, за да има време да бъде настроена спрямо акустиката на залата. За видимост и допълнителни ефекти организаторите поставят зад сцената и

най-големия наличен LED екран

За по-взискателните фенове се подготвя ВИП зона, която осигурява хубава гледка към терена и сцената плюс седящи места. ВИП пропуските са на цена 100 лв. В мрежата на "Ивентим" се предлагат и стандартни билети от единствената оставаща ценова категория - 60 лв.

Шоуто на 27 февруари е без подгряващи изпълнители и започва точно в 21 ч. Може да опитате късмета си да спечелите единична покана, ако отговорите правилно на следния въпрос (в коментарите по-долу, с истинския си "Фейсбук" профил"):

Хардуел издаде дебютния си албум United We Are през януари, а най-новият му сингъл е Sally - с китарни рифове, поппънк влияния и вокалите на британеца Харисън.

Кой пореден сингъл от албума е Sally?

a) първи;

б) трети;

в) пети.

Чрез томбола изтеглихме един от вас, който е отговорил правилно на въпроса по-горе.

Печелившият: 

1. Елена Челебийска

Пропускът важи за един.