След успеха си в "XI А", сега актрисата е съсценарист и продуцент, заедно с Башар Рахал, на нов български филм, режисиран от Мартин Макариев, в който участват още Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева

Яна Маринова влиза отново в ролята на учителка в новия български филм "Привличане". Премиерата е насрочена за 23 февруари 2018 г.

Според предварителния анонс героинята й става жертва на манипулации от колежка. Сюжетът се върти около "история за успеха, амбициите и любовта", която е допълнена за ефект с танцова хореография.

Актрисата, която пожъна успех с главната роля в "11 А", най-гледания роден филм в кината през 2016 г., отново си партнира с Башар Рахал. Той играе собственик на частно училище, а двамата са и продуценти на "Привличане".

Виж още: "11 А" с продължение и нова главна актриса

Тук Яна Маринова е и съсценарист заедно с Борислав Захариев и Георги Ангелов. Режисьор е Мартин Макариев, снимал пълнометражния "Вила Роза" (2013) плюс епизоди от сериалите "Дървото на живота" и "Под прикритие".

Неотдавна той се ожени за Луиза Григорова, която беше с ученическа униформа на кадите от първия снимачен ден в средата на август. Освен звездата от сериалите "Стъклен дом" и "Откраднат живот", в актьорския състав са още Александър Сано, Койна Русева и Радина Боршош ("Маймуна").

За мен този филм е много истинска история за живота в училище и извън него, такъв какъвто е, за сблъсъка между поколенията и за това колко е важно да намерим баланса, допирната точка, в която преминаваме границата на разделението, приемаме различията помежду си и заставаме от една страна, коментира Башар Рахал в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Привличане" се ползва с подкрепата на "Нова броудкастинг груп", които застанаха и зад други нови български филми като "Воевода", "Бензин" и "Маймуна".

Източник: Нова телевизия