Попзвездата не пропуска да се върне на родния си Барбадос за ежегодния Crop Over фестивал, с който от три века насам се отбелязва събирането на реколтата от захарна тръстика - а костюмите й са все по-пищни и оскъдни

Забравете карнавалите в Рио и Нотинг хил! Най-актуалното карнавално шествие е на Карибите заради участието на самата Риана.

След като неотдавна беше разкритикувана, че е наддала на тегло, певицата запуши устата на своите критици с новия си карнавален костюм за фестивала Crop Over.

Празникът в родния й Барбадос се провежда от 1687 г. насам и отбелязва края на събирането на реколтата от захарна тръстика.

През XVII в. карибският остров е най-големият износител на захар, но производството запада, както и фестивалът, чието съществуване спира през 40-те години на ХХ век. През 1974-та обаче е възроден - с музика, танци и разноцветни костюми, отбелязва Би Би Си. Сега започва през юни, продължава два месеца и завършва в началото на август с карнавалното шествие в т.нар. Grand Kadooment ден.

Попзвездата не пропуска културното събитие. Тази година нейният оскъден фестивален тоалет, инкрустиран с камъни, беше допълнен със зелени и розови пера зад гърба й.

Феновете на певицата приветстваха кадрите, споделени в "Инстаграм", а някои коментираха: "Не сме достойни..." Други са категорични, че това е най-добрият й карнавален костюм досега.

Допълваше го косата й, прясно боядисана в синьо-зелено, а маникюрът имаше същия неонов оттенък..

В сравнение с предишните й появи впечатление направи и напращелият бюст на 29-годишната попзвезда, вероятно следствие от по-пищната фигура - или резултат от вещата намеса на пластичен хирург.

Виж още: Риана страда по заоблените си форми

Преди две години костюмът й също беше вдъхновен от пауните...

... през 2013 г. тя беше практически само по бижута, отново с много пера...

... а ако се върнем шест години назад, ще се убедим, че еволюцията в стила й обхваща и карнавалното облекло.

През 2011-2014 г. Рири беше посланик на местната туристическа индустрия и засне рекламен клип, като коментира, че "Барбадос няма равен на себе си и една от причините за това е духът и националната гордост на нашия народ. Искам всеки посетител на този красив остров да преживее онова, което прави дестинацията различна от всички останали - духа и топлотата на моите сънародници."