Звездата, която това лято навърши 50, гостува в шоуто на Джими Фалън по повод премиерата на новия си филм Hustlers ("Да свалиш Уолстрийт"), където играе стриптийзьорка

Дженифър Лопес вече е в клуба на 50-годишните, но продължава да изглежда безупречно - като героиня от "Смъртта й прилича", която се е обрекла на вечна хубост.

Най-новото поле, където се изявява смело, е пилонът на стриптийзьорките (на англ. - pole) в премиерния й филм "Да свалиш Уолстрийт", чието оригинално заглавие Hustlers е заимствано от легендарната верига стриптийз клубове на Лари Флинт Hustler Club.

Въпреки разнообразния си опит на сцената тя намира това за едно от най-трудните неща, които е правила: "Тренирах почти половин година. Носех си преносим пилон във всеки град, за да не пропускам тренировка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди това." 

В криминалната черна комедия по действителен случай, на екран у нас от този петък, 13 септември, й партнират Констанс Ву ("Луди богаташи", сериала "Нови в квартала"), рапърката Карди Би, актрисата, но и певица Кики Палмър, Лили Райнхарт (сериала "Ривърдейл"), хип-хоп сензацията Lizzo и Джулия Стайлс (поредицата за Джейсън Борн) като разследващата журналистка Джесика Преслър, описала историята в сп. "Ню Йорк". 

За обучението им в танците на пилон се е погрижила Джоана Сапаки, бивша акробатка от трупата на "Цирк дю Солей". Сценарият и режисурата са на Лорийн Скафария, която получи благоразположението на критиката и максимални оценки за филма още след премиерата на кинофестивала в Торонто.

По повод излизането му на екран тази седмица Джей Ло гостува в шоуто на Джими Фалън The Tonight Show, където двамата представиха поредния от популярните му танцувални скечове.

Видео: Еволюцията на хип-хоп танците от Джими Фалън и Уил Смит

Започнала кариерата си като танцьорка във видео на Джанет Джаксън, тя разигра заедно с водещия история на танца в музикалните клипове.

В четири минути са събрани някои от най-популярните хореографски образци в жанра - от U Can't Touch This на рапъра Ем Си Хамър и египетската походка на "Бенгълс" през испанския хит "Макарена", ранната Бритни Спиърс, Waterfalls на Ти Ел Си, бягащите пътечки на OK Go, култовите Single Ladies на Бийонсе и Bad Romance на Лейди Гага, малката Маги Зиглър от клиповете на Сия, I Wanna Dance With Somebody на Уитни Хюстън, корейския Gangnam Style, нейния собствен Waiting For Tonight, от който изминаха вече 20 години...