Клип с най-запомнящите се образи и гости, събрани в десетина минути - плюс най-гледаните импровизации и гафове в ефир от 19-годишната история на предаването по Би Ти Ви

Актьорската вечер в понеделник, "Запознай се с малките" в петък, световните знаменитости, за които появата на диванчето при Слави беше задължителна спирка от престоя им в България, музикалните изпълнения на "Ку-ку бенд" с наши и чужди звезди, балетът, който през годините имаше различни имена и лица, конкурсите за търсене на таланти в различни области, вечерите на северозападната култура, интервютата в рубриката "Нещо лично"...

Няма как за 19 години в ефир и цял час на разположение всяка делнична вечер да не се съберат достатъчно запомнящи се моменти от "Шоуто на Слави". След анонса за слизането им от екран след 31 юли, от екипа споделиха клип, събрал в десетина минути емблематични кадри от архива на предаването и озвучен с песните "Ад и рай" и "Студио Х".

Иначе най-гледано в YouTube канала на Би Ти Ви е сборното видео (горе) с импровизации и гафове в ефир от отделните рубрики на шоуто, предимно скечовете с участието на Краси Радков, върху чиито изяви нерядко се слага червена точка за съдържание, неподходящо до 16-годишна възраст.

Там могат да се видят и други забавни компилации от диалозите между актьорите и водещия, в които хуморът често прекрачва границата на благоприличието.