Носителката на "Оскар" се снима редом с него във видеото на Who Cares, пореден сингъл от 17-ия самостоятелен студиен албум на легендарния "бийтъл"

Следващата роля на Ема Стоун? Круела де Вил (известна още на български като Злобара де Мон), злодейката от любимата "Дисни" анимация "101 далматинци", играна в игралната версия от Глен Клоуз. Новият филм ще е предистория и ще покаже героинята на млади години...

Междувременно носителката на "Оскар" за мюзикъла La La Land се сне и в музикален клип заедно с легендарния "бийтъл" сър Пол Маккартни.

През последните години тя е поредната холивудска звезда в негово видео след Джони Деп и Натали Портман в My Valentine, купчината знаменитости в Queenie Eye и Dance Tonight (2007), отново с Натали.

Who Cares е сингъл от неговия 17-и самостоятелен студиен албум Egypt Station, който излезе по-рано през 2018 г. Песните вече бяха представени от 76-годишния музикант с няколко забележителни концерта и тв участия, вкл. в Carpool Karaoke

През 2015 г. актрисата участва и в друга екранизация на песен - късометражния филм Anna, по соловото парче на Уил Бътлър от групата Arcade Fire. Там й партнира хореографът Райън Хефингтън, нашумял с видеоклиповете на Сия.