Бившият "бийтъл" гостува в късното шоу на Джеймс Кордън в седмицата, когато навърши 76 и анонсира своя 17-и студиен албум, Egypt Station

Пол Маккартни най-после се присъедини към звездите, които пеят в автомобила на Джеймс Кордън в легендарната рубрика от късното шоу по Си Би Ес.

Специалният епизод на Carpool Karaoke е заснет в родния град на бившия "бийтъл" - Ливърпул. Двамата с водещия обикалят емблематични места от песните на "ливърпулската четворка", например улица "Пени лейн", като се отбиват в някогашния дом на семейство Маккартни, както и в една от кръчмите, където младият Пол е свирил, за да устроят музикална изненада за посетителите...

Джеймс Кордън, когото напоследък гледахме в "Бандитките на Оушън", вече четвърта година е сред звездите на американската телевизия, но се завърна в Лондон за няколко предавания и най-сетне получи уникалния шанс да пее в дует с автора на хитове като Let It Be и Hey, Jude.

Сър Пол, който в началото на седмицата навърши 76, издава на 7 септември своя 17-и студиен албум, озаглавен Egypt Station. Първият сингъл оттам включва две парчета - Come On To Me и I Don't Know.