След като си размени ролите с рапър в клип на "Сникърс", попзвездата е главно действащо лице в тазгодишната коледна кампания на британските магазини "Джон Луис"

Осем години след като Ели Голдинг изпя неговата Your Song за коледната реклама на универсалните магазини "Джон Луис", Елтън Джон отново е в центъра на кампанията със същата песен.

Празничният клип, озаглавен "Момчето и пианото", е вдъхновен от истински житейски събития и проследява хода на кариерата му десетилетия назад - до времето, когато едва 4-годишен получава като подарък от баба си за Коледа истинско пиано...

Истинският Елтън Джон обаче се появява само в началото и края на видеото, а в ретроспективните кадри го играят актьори - което предизвика подозрения, че целта е да се рекламира биографичния филм за него, очакван догодина. 

Виж още: Ето кой играе Елтън Джон в киното

Наскоро сър Елтън засне и рекламен клип за "Сникърс", където се впуска в рапбитка и запява хита си от 1976 г. Don't Go Breaking My Heart, преди да се превърне в младия рапър Буги, защото: "Не си ти, когато си гладен".