Песента, посветена на съквартиранта му Ричард, всъщност е кавър на лятното парче по музика на Искрата - "Суперпалав"

Ако не сте запознати с творчеството на Папи Ханс (световния хит "Кекс" и лятното парче "Суперпалав", в чийто клип рекламистът е заобиколен от задни части), вече може да се насладите и на стихоплетствата му в Къщата на "ВИП брадър", където твори в съавторство с бившия X-Factor и бъдещ лекар, певеца Атанас Колев.

"Супержалък", върху музиката и аранжимента на рапъра Искрата, е резултат от задачата виповете да съчинят шеговита песен за съквартиранта си Ричард. Поводът - хвалбите му, че е правил секс пред камерите с манекенката Розмари, която междувременно беше изгонена от зрителите в началото на тази седмица.

Според нея двамата само са симулирали любовна игра под завивките. Все пак след излизането си от Къщата на "ВИП брадър" тя сподели, че харесва Ричард, защото е загрижен и добър, а случилото се между нея и Ричард обясни с проблеми във връзката си преди началото на шоуто...

Демозаписът на "Супержалък" беше направен в изповедалнята с беквокалите на Лора Караджова, а соловокалисти бяха Наско и Папи Ханс, който влезе в риалити шоуто с истинското си име Константин Трендафилов. 

Въпреки несъгласието на Ричард да вземе участие в заснемането на клип, видеото вече е факт благодарение на архивните кадри от престоя на мускулестия фитнесинструктор в Къщата.