Wild Thoughts, следващия му хит след I'm The One с Джъстин Бийбър, носи латино настроение от Маями - и поредната гледка към бюста на Рири. На кого му трябва "Плейбой"?

Диджей Халед пусна тези дни новия си сингъл Wild Thoughts с вокалите на Риана и Брайсън Тилър, който уверено се закатери към върха на класациите. Ако ви звучи като латинохита Maria, Maria на Карлос Сантана с The Product G&B - приликата е напълно целенасочена.

Виж още: Риана стана модна икона практически гола

Клипът е заснет в квартала на Маями "Малкото Хаити" и предлага поредната гледка към голата гръд на Риана под прозрачните й дизайнерски дрехи ("Бетси Джонсън", "Баленсиага", "Алберта Ферети", Matthew Adams Dolan), които крещят: Лятото трябва да е цветно! На кого му трябва "Плейбой" при това положение?

Певицата, която напоследък стана обект на критики, че е наддала на тегло, явно не обича да впряга бюста си в сутиен и примерът й изглежда насърчителен, особено в началото на горещия сезон. Както гласеше онова послание: Free the nipple!

Видео: Риана възпява работата с мръсни танци

Песента на американския продуцент от палестински произход Халед е част от 10-ия му студиен албум Grateful, който излиза на 23 юни. Вътре са включени и още звездни колаборации: Shining с Бийонсе и Джей-Зи, To The Max с Дрейк, парчета с Ники Минаж, диджей Калвин Харис (който имаше летен хит с Риана миналото лято) и PARTYNEXTDOOR, както и хитът I'm The One с Джъстин Бийбър, Лил Уейн, Куаво и Ченс Дъ Рапър, който вече превзе класациите.