Покрай раздялата на диджея с Тейлър Суифт стана известно, че най-печелившата жена в шоубизнеса е съавтор на This Is What You Came For - но под псевдоним

Summer (Лято) е най-популярното парче на Калвин Харис и от 2014 г. насам е гледано над 800 млн. пъти. Миналогодишният му летен хит, в чийто клип се сне топмоделът Джиджи Хадид, стана втори по гледаемост във видеоканала му, а дали не го чака нов рекорд?

Още в края на април излезе новата му лятна песен с Риана This Is What You Came For (съкратено - TIWYCF), но до появата на официалното видео, заснето от Емил Нава, минаха близо два месеца.

През това време шотландският диджей катастрофира (леко) и се раздели с попзвездата Тейлър Суифт, с която живяха идилично около година и бяха провъзгласени за най-печелившата двойка на шоубизнеса. Сега двамата отново са в списъка на "Форбс", но поотделно, като певицата е начело на класацията Celebrity 100 със 170 млн. долара годишни приходи.

Тейлър вече демонстрира публично новото си гадже (Том Хидълстън, един от фаворитите за ролята на Джеймс Бонд), а Калвин е оставен да ближе раните си. Междувременно нейни представители обявиха, че тя е съавтор на This Is What You Came For под шведския псевдоним Нилс Сьоберг. Според американски медии тя написала текста, седнала на пианото и направила демозапис със своя iPhone.

С Харис се разбрали нейното участие да не се афишира, но тя останала засегната, когато той коментирал в радио интервю, че не си представя да работи с нея в бъдеще.

Наранен от от опитите на екипа й да го очернят, той обяснява в "Туитър": "Аз написах музиката, продуцирах песента, аранжирах я и монтирах вокалите. А тя искаше да го пази в тайна, оттам и псевдонимът." И съветва Суифт да се фокусира върху щастливата си нова връзка, вместо да се опитва да съсипва бившия си от нямане какво да прави.

Шотландецът е партнирал на Риана и в хитовете от 2011-2012 г. Where Have You Been и We Found Love, отличен като най-добър клип с "Грами" и видеонаградата на МTV, а поредната им колаборация вече се нареди сред най-популярните песни на лято 2016.

Виж още: Танци-манци в хитовете за лято 2016