Диджей номер 1 пусна видеото към Summer - първото денс парче за лято 2014

След 15 хита в челната десетка на британската класация и гост-звезди като Риана и Флорънс Уелш, Калвин Харис представя парче от предстоящия си четвърти студиен албум. Вокалите тук изпълнява самият той, а кадрите от автогонки в пустинята се редуват със сцени на съблазнителни мацки по бельо.

В един от автомобилните двубои зад волана с шотландския диджей се състезава самият Джейсън Стейтъм, излязъл сякаш от "Бързи и яростни". Появата на актьора била жест към Калвин, с когото напоследък били засичани да купонясват заедно.

Калвин Харис, който тази година навърши 30, оглави класацията на сп. "Форбс" за най-печелившите диджеи, с 46 млн. долара приходи. Неотдавна той подобри рекорда на Майкъл Джексън за брой хитове от един студиен албум - девет сингъла от 18 Months (2012), - влезли в десетката на най-продаваните сингли във Великобритания, сред тях: We Found Love с Риана, Under Control с Алесо и "Хъртс", I Need Your Love с Ели Голдинг, Thinking About You с Ая Маяр, Sweet Nothing с Флорънс Уелш, Let´s Go с Не-Йо.