Гледай Рири и бюста й в горещия клип към нейната нова песен с Дрейк Work - и виж слушалките за 9000 долара, с които прослушва албума си ANTI

Work (Работа) е третото съвместно парче на Риана и Дрейк след What's My Name? (2010) и Take Care (2012). Сингълът от дългоочаквания й албум ANTI отдава почит към музикалната култура на Ямайка, откъдето произхождат стиловете реге-поп и денсхол.

Литературните анализи на текста наблягат на посланието - нуждата да се трудиш за заплата без значение какво друго се случва в живота ти. Продължавайте да работите, докато си тананикате: Work, work, work, work...

И ако ви се струва монотонно - не е ли такава и самата работа, в повечето случаи?

Виж още: Какво се слушаше най-много в Spotify през годината (видео)

Модните издания акцентират върху зеленото червило и новата прическа на певицата, като прогнозират, че ще са сред тенденциите за лято 2016.

Друга тенденция, която не е по джоба на всеки, са слушалките й "Долче и Габана", инкрустирани с кристали "Сваровски" и перли. Те се продават онлайн за 8895 долара, но бройките, изготвени за ревюто пролет-лято 2016, вече са изчерпани.

Видеото към Work всъщност се състои от два клипа, заснети от различни режисьори - в карибски ресторант в Торонто с акцент върху задните части на танцьорките. Вторият е в по-интимна обстановка, а Рири носи прозрачен топ, под който бюстът й се вижда в цялата си прелест.

Двамата с Дрейк демонстрират и максимална близост, почти като Фики под душа с Николета...