В новия си филм "Късметът на Логан" режисьорът на "Бандата на Оушън" ангажира Чанинг Тейтъм и Адам Драйвър (като братя), Даниел Крейг, Сет Макфарлън, Кейти Холмс и Райли Киоу, по-известна като "внучката на Елвис"

Разбирате, че това е комедия още щом видите героя на Даниел Крейг в трейлъра. Изрусеният до бяло актьор, който през 2019 г. се завръща в 25-ия филм за Джеймс Бонд, играе бивш затворник. Персонажът му тук помага на братята Логан (Чанинг Тейтъм и Адам Драйвър) да оберат касите по време на кръг от рали състезанието НАСКАР в щата Северна Каролина.

Режисьорът Стивън Содърбърг ("Професия: Стриптийзьор") пък застава отново зад камерата въпреки обещанията да се оттегли от киното. "Късметът на Логан" / Logan Lucky напомня по сюжет неговата трилогия "Бандата на Оушън", която скоро ще има и женска версия.

В актьорския състав личат и имената на Сет Макфарлън ("Приятелю Тед"), Себастиан Стан ("Завръщането на първия Отмъстител"), Катрин Уотърстън ("Пришълецът: Завет"), Кейти Холмс и носителката на "Оскар" Хилари Суонк плюс Райли Киоу, по-известна като "внучката на Елвис", чиято героиня, фризьорка, също е от фамилията Логан.

Видео: Джъстин Тимбърлейк се натиска с внучката на Елвис

Филмът излезе по кината у нас от 8 септември, а зад Океана критиката го посрещна с възторжени отзиви и 92% рейтинг в RottenTomatoes.com.