В първия учебен ден Kidamom зарадва потребителите си с нов дизайн и игра с награди

Новите технологии вече са неизбежна част от всекидневието ни - и съпътстват децата от първите им съзнателни крачки в живота. Образованието не изостава от тази тенденция - в интервю пред БНТ тази сутрин просветният министър Тодор Танев обясни, че ще се набляга на интерактивността, а се работи и по програмата "Таблет за всяко дете".

Информираността е важна за всеки, който полага грижи за подрастващите умове, а съчетаването на полезното с приятното, симбиозата между учене и забавление са напълно постижими благодарение на технологиите.

Първият учебен ден е празник и за Kidamom! Сайтът с избрани филми за цялото семейство посреща потребителите си с нов дизайн. Предоставя се и възможност за личен "облак" - 200 GB пространство, където да споделяте видео съдържание.

По случай новата учебна година родителите, които ни четат, получават шанс да спечелят някоя от наградите на Nie-Jenite.bg:

- два комплекта "Здраве и спорт за децата",

- 20 кода за едногодишен достъп до Kidamom.com, където децата могат да намерят над 1000 образователни и анимационни филма.

Трябва само да отговорите правилно на въпроса колко първокласници са прекрачили прага на училищата у нас тази година:

а) 10 000

б) 65 000

в) 100 000

Отговорите давайте в полето за коментари по-долу с истинския си "Фейсбук" профил. 

Източник: Nie-Jenite.bg