Пуснаха последните 1000 билета за залата, която се превръща в най-големия дискоклуб на 29 април

Интересът към трите примадони на диското - Си Си Кеч, Сандра, която вече е гостувала у нас, и Саманта Фокс - събира фенове от цяла България и практически напълни "Арена Армеец" за дългоочаквания 29 април.

Първото издание на шоуто Hits Only не само обещава среща с най-обичаните изпълнителки от славните години на евродиското, но и щур купон, който да припомни безсънните нощи и продължителните танци от онова време.

След като отвориха допълнителни сектори, организаторите от Keen Acts пускат в продажба и последните 1000 билета, сред които все още могат да се намерят седящи места на достъпна цена, както и правостоящи места.

Кралиците на диското се събират за първи път на една сцена именно в София.

Сандра си остава типичната звезда от 80-те: спазва линията от танцьорки зад себе си, в чиято хореография се включва прецизно от време на време, облечена е в лъскави тоалети и не пропуска смяната на костюми в малкото време между хитовете.

Саманта Фокс се кани да "взриви" тълпата още преди припева на Touch Me, която я изстреля от трета страница на таблоидите в музикалните среди през 1986 г.

Си Си Кеч пристига със свой MC, с когото се канят да "подпалят "публиката по време на Heartbreak Hotel - парчето, което и до днес грабва сърцата на диско любителите.

В края на април "Арена Армеец" събира хора, жадни за пулсиращата музика на 80-те, ослепителните светлини, гигантските видеоекрани, пушек-машини и дансинг, отрупан с танцьори, към които всеки може да се присъедини.

Виж още: "Арена Армеец" става най-грандиозната дискотека у нас за шоуто Hits Only

"Не каня публиката си да танцува на мой парчета. Трябва да го направи! Ще я върна във времето, в което нощта те пускаше на дансинга, а утрото не можеше да те свали от него", споделя любимката на "Модърн токинг" Си Си Кеч.

Билетите на цени от 30 до 65 лв. са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, касата на "Арена Армеец", клоновете на "Български пощи" и мрежата на Eventim.bg.

Вечерта се организира от Keen Acts, а основен медиен партньор на Hits Only е радио Energy - Hit Music Only! Радиостанцията е номер 1 за любимата музика от 90-те до днес и достига до над 750 хил. души седмично в цяла България.

Източник: Keen Acts