Взехте ли си вече билети за ретро вечерта със Саманта Фокс, Си Си Кеч и Сандра? Организаторите пускат в продажба още места, по-близо до сцената

След броени седмици най-голямата концертна зала в София се превъръща в епицентър на диско музиката, когато Keen Acts събират за първи път у нас на една сцена звездите на евродиското Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч. Само в една вечер, на 29 април, трите певици ще изпълнят десетки от най-обичаните си хитове, а за да е комбинацията наистина експлозивна, залата се преобразява в дискотека с невиждани мащаби.

За шоуто Hits Only ще бъде построена внушителна сцена с площ над 300 кв. метра, а над нея ще се извисява огромен LED екран, поръчан специално за събитието.

Над 300 светлинни устройства ще допринасят за парти атмосферата, а за да се възпроизведе напълно споменът за златните години на диското, отделен екип работи по декорите и оформлението на залата.

За звука ще се инсталират системи от най-висок клас, а пиротехниката и платформите с професионални танцьорки са само част от изненадите, които могат да очакват ценителите на доброто прекарване и музиката с настроение.

Всяка от трите певици идва у нас заедно със своя балет, а Си Си Кеч води и MC, който да внесе последния щрих, за да е завършена тази уникална вечер в истински диско стил.

За да могат повече хора да станат част от тази специална вечер, организаторите пускат в продажба още места, по-близо до сцената. В най-близката част до нея се предлагат и места с ограничена видимост. Все още има избор от седящи места от различни категории, както и правостоящи места на терена за онези, които предпочитат да се отдадат на танци в центъра на събитието.

Билетите на цени от 40 до 65 лв. се предлагат в бензиностанции OMV, The Mall, касата на "Арена Армеец", клоновете на "Български пощи" и мрежата на Eventim.bg.

Шоуто се организира от Keen Acts, а основен медиен партньор на Hits Only е радио "Енърджи" - Hit Music Only! Радиостанцията е номер 1 за любимата музика от 90-те до днес и достига до над 750 хил. души седмично в цяла България. Новини и информация за събитието може да откриете в сайта www.radioenergy.bg.

Източник: Keen Acts