Множество специални ефекти за шоуто в зала "Арена Армеец" на 27 февруари

Шоуто на най-добрите диджеи, което гостува в София на 27 февруари в зала "Aрена Армеец", е само след седмица, а организаторите обявиха, че пускат последни 1000 билета.

София е един от петте града в света, където ще танцуват под музиката на диджей номер 1 Хардуел, любимия Фед льо Гран и неотразимото дуо Сънъри Джеймс&Райън Марсиано.

Заедно с наближаването на датата вече са известни и други допълнителни подробности. Холандските продуценти на шоуто имат още по-големи изисквания за "специалните ефекти", което означава, че  фойерверките, конфетите и всички други изненади ще бъдат в изобилие през цялата вечер.

"След Armin Only Intense миналата година не можем да си позволим да направим нещо по-слабо. Хората очакват забавление и ние ще го предоставим. Допълнихме шоуто с няколко екстри :)", споделя Теса Спрангемайер, тур мениджър на събитието от страна на ALDA Events.

Виж още: Сънъри Джеймс дели леглото със супермодел

Фед льо Гран пък този път няма да бъде придружаван от своята приятелка, която е и негов фитнес инструктор. Това обаче очевидно няма да го спре да поддържа тялото и ума в добра форма, тъй като в бекстейдж зоната по негови изисквания трябва да бъде изградена малка фитнес зала.

Паралелно със световното турне сп. "Диджей" провежда и престижния конкурс за най-добър клуб в света DJ Mag 100 Clubs. Гласуването приключва след броени дни, а в класацията участва и съорганизатора на турнето - клуб "Ялта", който всеки може да подкрепи със своя глас на http://www.djmag.com/top100clubs/2015/vote

Последните 1000 билета са на цена 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим" в цялата страна.