Надарената хубавица е за трети път лице на сп. "Спортс илюстрейтид" в ежегодния брой с бански костюми, като този път е на цели три различни корици, без горнище и практически гола. Разгледай ги по-отблизо...

Забравете кориците на "Плейбой" от последната година, които се опитваха по артистичен начин да прикрият прелестите на своите голи модели.

От 53 години насам всеки февруари списание "Спортс илюстрейтид" публикува ежегоден брой с бански костюми, като сега тяхното откритие от 2012 г. Кейт Ъптън е на цели три различни колекционерски корици - без горнище, в много оскъден бански и практически гола.

Виж още: Най-яките мацки в света

Фотосесията с надарената хубавица, която е корица на броя за трети път, е заснета на островите Фиджи.

Тя е един от 28-те модели, които са фотографирани за изданието сред екзотични пейзажи в Мексико, на карибските острови Кюрасао и Ангуила, индонезийския Сумба, бахамските Търкс и Кайкос, дори във Финландия.

След миналогодишната корица с Ронда Раузи по бодипейнтинг, между звездите на броя за 2017-а има пет именити спортистки: тенис звездите Каролин Вожняцки, Серина Уилямс и Джени Бушар, олимпийските шампионки в спортната гимнастика Симон Байлс и Али Райсман.

Пет са и бившите корици, а ветеранката сред тях е 63-годишната Кристи Бринкли, която се снима по бански в компанията на двете си дъщери.

Кейт Ъптън последно беше лице (и тяло) на броя през 2013 г., когато стигна чак до Южния полюс, а сега позира отново по монокини. Разгледай новите й корици по-отблизо: