Ветеранката супермодел краси за пореден път специалния брой на списание "Спортс илюстрейтид", този път заедно с дъщерите си (снимки, видео)

Кристи Бринкли е била лице на "Спортс илюстрейтид" за специалния брой с бански костюми в три последователни години: 1979, 1980 и 1981.

Манекенката ветеран е позирала за списанието осем пъти, последно през 2004-та, а сега отново се завръща на страниците му, този път с двете си дъщери.

31-годишната Алекса Рей Джоел е от брака й с попзвездата Били Джоел, а Сейлър Бринкли Кук (18) - от нейния четвърти и последен съпруг Питър Кук, с когото се разведоха през 2008 г.

Фотосесията им е заснета миналия септември на островите Търкс и Кайкъс, а броят е в продажба от 15 февруари.

Виж още: Всички корици по бански на "Спортс илюстрейтид" на едно място

На 30 се кълнях, че за последно позирам в бански, коментира Бринкли, която на 2 февруари навърши 63. Досега най-възрастната жена в тематичното издание беше 56-годишната Никола Грифин от реклама в миналогодишния брой.

На общия кадър Кристи е в черен мрежест цял бански, но отделно позира и в червен бански от две части (снимката горе). Вижте видеото от фотосесията, а най-долу си я припомнете и в един от многото клипове на Били Джоел - емблематичния Uptown Girl от 1983-та.

Източник: "Спортс илюстрейтид"