Корицата на броя по бански е 24-годишната Хана Дейвис, но истинската звезда е Ашли Греъм в реклама на плажни костюми за дами с наднормено тегло. Друг модел също влезе в историята на списанието заради по-закръглените си форми...

Вероятно сте чували този виц:

Радио Ереван провежда предаване с открит телефон за връзка. Постъпва запитване от слушател:
- Как може една дебела жена да отслабне?
Радио Ереван дава съвет:
- Препоръчваме на такава жена да върти обръч.
Следва ново запитване от същия слушател:
- А какво да направи горката жена, ако не може да влезе в обръча?
Радиото е силно затруднено. На помощ се отзовава Радио Анкара:
- Ние с интерес следим Вашето предаване. Горещо препоръчваме да не разваляте хубавата жена!

Припомнихме си го след новината, че горната снимка излиза в броя с банските костюми, който ежегодно събира на страниците на "Спортс илюстрейтид" най-сексапилните модели.

В рекламата на онлайн магазина swimsuitsforall 27-годишната Ашли Греъм дори засенчи лицето от корицата Хана Дейвис, която позира за списанието за трети път, този път на фона на селскостопанска ферма в щата Тенеси.

Броят с банските, който излиза на 9 февруари, беше представен авансово в токшоуто на Джими Фалън.

"Знам, че закръглените ми форми са секси и искам всеки с такава фигура да има същото самочувствие. Няма причина да се крием, напротив", обяснява XXL манекенката, която носи черен бански в две части от линията Swim Sexy.

Фотосесията й е придружена и от кратко видео, в което брюнетката допълнително нагорещява страстите, като хвърля горнището пред възхитените мъжки погледи...

SwimsuitsForAll (Бански за всички) обличат заоблени дами за плажа от 2005 г. насам. Вкусовете и възгледите за красотата се променят с годините и заоблените фигури никога не са били по-актуални, изтъкват сега от фирмата.

Видео: 3000 години красота в три минути

Кампанията "Закръглена в бикини" е продължение на миналогодишната им реклама, който възпроизведе юбилейната тройка от корицата на "Спортс илюстрейтид" с по-закръглени манекенки.

Тон за тенденцията към по-пищни форми беше даден още през 2012 г. с Кейт Ъптън. Тя осъществи пробив в броя по бански на "Спортс илюстрейтид", след като в модните среди я обявили за "твърде натрапчива", "недостатъчно фешън" и "прекалено руса".

Кейт беше корица на броя в две последователни години, снима се в комедията "Отмъщение по женски" и завърши 2014-а като най-търсения модел в интернет.

Виж още: Всички корици по бански на "Спортс илюстрейтид" на едно място

ПП: В броя се оказа, че фигурира и друг модел с нестандартна фигура - Робин Лоули, една от няколкото "новобранки", избрани с кастинг.

Макар и под средния размер на американките, нейното включване се определя като "исторически ход" за дамите с едър кокал и повече плът. Тя позира в бански от собствената си дизайнерска линия.