Сред новите актьори в предстоящия 24-ти филм за агент 007, озаглавен засега просто "СПЕКТЪР", са още Лея Сейду, Кристоф Валц, Дейв Батиста, Андрю Скот

Италианката Моника Белучи, която е най-възрастната актриса в тази роля, след като наскоро навърши 50, и французойката Лея Сейду ("Красавицата и Звяра") са новите момичета на Джеймс Бонд.

В предстоящия 24-ти филм за агент 007 се завръща и британката Наоми Харис, която вече игра в "007 координати: Скайфол" (2012).

Фотогалерия: Момичетата на Джеймс Бонд през годините

Запазва се и режисьорът - Сам Мендес, който има "Оскар" за "Американски прелести" (1999) и превърна "Скайфол" в касов хит с над 1 млрд. долара приходи.

Двукратният лауреат на актьорската статуетка Кристоф Валц влиза в поредицата като Ханес Оберхаузер, ски-инструктора, когото Бонд има за свой втори баща.

Ралф Файнс поема шефската роля в британското разузнаване на мястото на Джуди Денч, която навършва 80 след броени дни. 

Виж още: Любопитно за Джеймс Бонд (част I)

Сред новите звезди са още автомобилът "Астън Мартин DB10", ирландецът Андрю Скот, спечелил адмирации като Мориарти в сериала на Би Би Си "Шерлок", и борецът Дейв Батиста, който нашумя като един от "Пазителите на Галактиката" - Дракс Унищожителя.

Това ще е четвъртата поява на Даниел Крейг като Джеймс Бонд след "Казино Роял", "Спектър на утехата" и "Скайфол".

Въпреки че тайната организация SPECTRE, съкращение от Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, е реалия от ранните филми и се появява за последно в "Диамантите са вечни" (1971), българското заглавие може да бъде различно от "СПЕКТЪР", за да се избегне дублирането със "Спектър на утехата", както беше преведен Quantum of Solace.

Виж още: Други 10 любопитни факта за агент 007

Новините около предстоящата суперпродукция бяха оповестени в лондонското "Пайнуд студио", където в понеделник започват снимките. В продължение на седем месеца снимачният екип ще обиколи още Рим, Мексико сити, Мароко и австрийските Алпи. Премиерната дата е 6 ноември 2015 г.