Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс отново отправи добри думи към "Лудогорец", казвйки, че българският шампион е изненадал всички в Европа с представянето си в първите три мача от Група "В" на Шампионската лига

Имайки предвид играта на "Лудогорец", както и опитът на "Базел" в турнира, Роджърс смята, че на "Ливърпул" няма да бъде никак лесно да премине в следващата фаза, но все още целта пред отбора е именно такава, информира Sportal.bg.

На 5 ноември мърсисайдци гостуват на големия фаворит "Реал Мадрид", а Роджърс коментира очакванията си преди двубоя на "Сантиаго Бернабеу", както и цялостната ситуация в групата.

"Нашата цел е да постигнем добър резултат и затова гледаме на този мач като възможност, а не като заплаха. Все още сме в битката за излизане от групата. Уважаваме нашия съперник. Това е може би най-добрият отбор в света в момента. Но ако ние намерим динамиката и скоростта, с която играехме през миналия сезон, може да затрудним всеки тим.

Марио Балотели работи здраво и дава всичко от себе си. Не вкарва головете, които всички бихме искали, но просто трябва да продължи да дава максимума от себе си.

Кристиано Роналдо вероятно е най-добрият футболист в света. Неговото представяне е впечатляващо от няколко години насам и той играе с голяма увереност. Целият отбор на "Реал Мадрид" обаче работи много. Там има изключителни играчи, но Роналдо без съмнение е катализаторът. Да се надяваме, че няма да вкара много голове утре и ние ще постигнем добър резултат.

Знаехме, че имаме добра възможност да излезем от групата, но никога не сме били толкова арогантни, че да си мислим, че това ще бъде лесно. "Базел" има опит в Шампионската лига и освен това разполага с добър състав. "Лудогорец" вероятно изненада всички останали отбори в Европа с начина, по който игра досега. Ние обаче сме концентрирани върху собственото си представяне. Знаем, че класирането ни за следващата фаза е в наши ръце и това все още е целта ни", заяви Брендън Роджърс.