Вече имаме и доказателство в лицето на Дейвид Бекъм, тазгодишния носител на титлата, присъждана от сп. "Пийпъл" за 30-и пореден път

Най-сексапилният мъж на 2015 г. е Дейвид Бекъм, който наследява титлата от миналогодишния й носител Крис Хемсуърт.

Футболната звезда трябваше да стане на 40, за да бъде забелязан от американското сп. "Пийпъл". Бащата на четири деца обаче заявява: "Никога не се чувствам секси", а съпругата му Виктория допълва, че "вкъщи Дейвид си е просто Дейвид".

Какво още казва Пош Спайс за мъжа си? "Той наистина е добър човек и страхотен баща, много мил, с щедро сърце - и всеки ден ме вдъхновява."

Виж още: 10 факта, които не знаете за Дейвид Бекъм

За най-сексапилният млад татко обаче е определен Джъстин Тимбърлейк, който признава: "Никога не съм спал по-малко през живота си и не съм сменял толкова много изцапани пелени" - но не крие, че това прави живота му особено вълнуващ.

В тазгодишната селекция са още най-сексапилният младоженец Джъстин Теру, завел най-сетне Дженифър Анистън под венчило, актьорите Идрис Елба (фаворит да стане първият чернокож Джеймс Бонд), Чарли Хънам (който не успя да стане Крисчън Грей, но е следващият крал Артур на големия екран), шотландецът от сериала "Другоземец" Сам Хюган, дебютантът Джуси Смолет от тв хита "Империя", Джейк Джиленхол, когото последно гледахме в "Еверест", звездата от "Джурасик свят" Крис Прат.

Джейк Джиленхол (крайният вляво) като алпинист в "Еверест", снимка: Форум филм България