Не мисля, че някога ще се почувствам напълно излекувана, споделя актрисата, която наскоро роди второто си дете

Коби Смълдърс стана за втори път майка през януари, а този месец вече дефилира по червения килим за премиерата на новия "Отмъстителите-2: Ерата на Ултрон". В поредицата по комиксите на "Марвъл" тя има малка, но запомняща се роля като агентката от ЩИТ Мария Хил.

33-годишната канадска актриса е популярна най-вече от сериала "Как се запознах с майка ви", който приключи неотдавна след осем сезона. През това време Коби Смълдърс води битка с рака на яйчниците, който й откриват на 25.

Това се случва по време на сезон 3. Имах тумори и на двата яйчника, с метастази в лимфните възли и околната тъкан, споделя тя. В продължение на две години претърпява множество операции, тъй като местоположението на раковите клетки не позволявало химиотерапия и лъчелечение.

Освен откровения й разказ пред майския брой на сп. Women's Health, Коби Смълдърс е позирала почти гола за корицата. Фотосесията била заснета броени седмици след като през януари тя роди син на съпруга си Таран Килам.

Лекарите не й давали надежди, че ще може да зачене по естествен път, но актрисата все пак забременява и дъщеричката й е вече на пет.

"Не мисля, че някога изобщо ще се почувствам излекувана. Минаха пет години, опитвам се да мисля позитивно, да си извадя поука. Искам да накарам жените да се замислят, да си обръщат внимание", признава Коби Смълдърс.

Ракът на яйчниците е най-смъртоносният в репродуктивните органи. Наскоро Анджелина Джоли разказа подробно как е отстранила и яйчниците си с превантивна цел.

Коби Смълдърс (крайната вдясно) с колегите си от сериала "Как се запознах с майка ви"

Източник: Bulevard.bg