Важна информация броени часове преди гастрола на италианеца тази събота

Броени часове преди концерта на Ерос Рамацоти, разпродаден още преди месец, организаторите от "Жокер медия" призоваха тази събота феновете на италианската звезда да се придвижат до залата колкото може по-рано. 

На самия 26 септември, входовете на "Арена Армеец" отварят точно в 18,30 ч. Паркингът пред залата е на разположение до изчерпване на местата. Допълнително се осигуряват места и по едно от платната на бул. "Асен Йорданов". 

Шоуто на Ерос Рамацоти започва точно в 20 ч. без подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети дотогава да са заели местата си. Официални сувенири от турнето на Ерос Рамацоти могат да бъдат закупени от гардеробите при входове B0 и B1.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, устройства за аудиозапис, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта също е забранено!

Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възстановена стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Организаторите напомнят и че малолетните и непълнолетните лица под 18-годишна възраст се допускат само с пълнолетен придружител и попълнени от него два броя декларации! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или друг, полагащ грижи за детето и притежаващ редовен билет. Няма да се допуска един придружител на три и повече лица под 18 години!

Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от сайта на Security SKS. Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискан за повторна проверка.

Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите със себе си и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години, или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст.

Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да се допускат малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

За актуална информация относно организацията на концерта следете официалната страница за събитието във "Фейсбук".

Концертът на Ерос Рамацоти в София се провежда под патронажа на италианското посолство у нас и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Ексклузивен медиен партньор: bTV. Медийни партньори: Radio FM+, Radio Fresh!, Radio Star FM, Bulgaria On Air, Magic TV, Magic FM, "Дарик радио", Радио 1, "24 часа", "Труд", "Монитор", "Телеграф", "Стандарт", "Преса", Hello!, Glamour, Moda, GoodFood, "Знание", Life.bg, EVA, "Жената днес", Go Guide, Esquire, actualno.com, iWoman, Dir.bg, ViewSofia, svejo.net, Bulevard.bg, meloman.bg, vsichkioferti.bg, dama.bg, The Mall, Kresly Advertising. С подкрепата и на Столичната община.
 

Източник: Moko Solution