"Хербалайф" подава ръка на младата ни олимпийска лекоатлетическа надежда, който ще върви по стъпките на Роналдо и "Тренто"

"Хербалайф" официално обяви едногодишния си договор за спонсорство с националния рекордьор на 3000 метра стипълчейз Митко Ценов на церемония в столичния хотел "Хилтън".

Митко Ценов се присъединява официално към семейството на спонсорираните от "Хербалайф" спортисти, коментира директорът на компанията за Югоизточна Европа Нина Шебечич Църнолатац и допълни: "Като част от спонсорството "Хербалайф" ще предостави на Митко Ценов широка гама от продукти, които да подпомогнат талантливия лекоатлет при спазването на подходящ хранителен режим - и сме сигурни, че ще се отразят благоприятно на неговото физическо състояние и спортното му представяне."

Тя припомни, че подкрепата за спорта и обществената ангажираност са един от ключовите ценности на "Хербалайф". Компанията подпомага повече от 190 водещи спортисти, отбори и събития по света и работи в над 90 страни, като редовно обогатява пазара с иновативни продукти и е лидер в популяризирането на здравословното хранене и активния начин на живот.

Партньорството на "Хербалайф" с Митко Ценов започна по-рано тази година и олимпийската ни надежда употребява продуктите на компания вече няколко месеца.

"Щастлив съм, че имам възможност да се състезавам и печеля титли за България. За мен е чест, че заедно с моя треньор Йово Николов сме подкрепяни от "Хербалайф" и наистина се наслаждавам на свооята нова Herbalife закуска. Открих, че това е чудесен начин за начало на деня ми - коментира Митко Ценов. - Като резултат се чувствам много по-енергичен, подготвен и ентусиазиран да постигам по-добри резултати."

На въпрос от водещия на церемонията Камен Алипиев как се чувства като част от екип, в който има звезди от ранга на Кристиано Роналдо, "Лос Анджелис галакси" и италианския волейболен отбор "Тренто", чиито треньор е българинът Радостин Стойчев, Ценов отговори, че това може само да го радва и да го стимулира да печели повече състезания.

Гостите на церемонията имаха възможност да се запознаят отблизо с продуктите на "Хербалайф" и да получат ценни съвети от талантливия ни лекоатлет по отношение на хранителния режим и съчетаването му с физически упражнения.

Herbalife е световна компания в областта на храненето, която променя живота на хората с висококачествени продукти от 1980 г. насам.

Продуктите на Herbalife за хранене, управление на теглото, енергия и фитнес и лична грижа се разпространяват ексклузивно от отдадените на това независими членове на Herbalife в повече от 95 държави.

Herbalife е ангажирана  в борбата със световни проблеми като лошото хранене и затлъстяването, като предлага висококачествени продукти, самостоятелни обучения от членове на Herbalife и общност, която вдъхновява потребителите да водят здравословен и активен начин на живот. 

За да научите повече, посетете Herbalife.com или IAmHerbalife.com.

Източник: Herbalife